GDS 2016: Tyler Sigman - Jak se designoval Darkest Dungeon
zdroj: tisková zpráva

GDS 2016: Tyler Sigman - Jak se designoval Darkest Dungeon

4. 1. 2017 19:15 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Jedním z nejočekávanějších zahraničních hostů na Game Developers Session 2016 byl Tyler Sigman, jeden z tvůrců gotické tahové rogue-like hry Darkest Dungeon, která patřila mezi nejpříjemnější herní překvapení celého roku. Ostatně, na všechny platformy se jí do dnešního dne prodal víc než milion kopií. Tyler se na GDS rozpovídal o celém procesu vývoje hry především z pohledu herního designu.

Pokud ovládáte angličtinu, poskytne vám Tylerova přednáška jedinečnou možnost nahlédnout pod pokličku tvůrčího procesu velmi zkušeného vývojáře, který nad svými projekty přemýšlí jinak než ostatní. Darkest Dungeon vynikal vysokou obtížností a drsnými mechanikami, Tyler a jeho spolupracovníci ale museli zároveň zachovat férovost a zábavnost. Na jaké problémy při tom narazili? A co se jako vývojáři naučili? O tom už vám řekne víc Tyler Sigman.

Tyler Sigman (Red Hook Studios)

Spoluzakladatel a hlavní designér ve firmě Red Hook Studios. Ještě před Darkest Dungeon se podílel na designu a produkci více než 15 her včetně na ceny BAFTA nominované strategie Age of Empires: The Age of Kings DS a akční hry HOARD.

Videa z Game Developers Session 2016 připravila redakce Games.cz ve spolupráci se sdružením České hry. Všechny záznamy z letošního i minulých ročníků najdete na našem společném Youtube kanále.

Nejnovější články