Fight Club #262 HD: Rytmizování
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #262 HD: Rytmizování

6. 2. 2016 11:56 | Video | autor: Redakce Games.cz |

S Lukášem Macurou z Cinemaxu v roli hosta a s Pavlem Dobrovským, Martinem Bachem, Adamem Homolou a Alešem Smutným v rolích stálého inventáře jsme se pustili do natáčení 262. dílu podcastu Fight Club. Lukáš nás přišel upozornit na vydání nového projektu svého studia, hudební aplikace Rytmik Ultimate, dostali jsme se ale i k dalším tématům. 

Zavedení nového formátu hraní v nejpopulárnější virtuální karetní hře současnosti příliš nepotěšilo nejnáruživějšího hráče Hearthstone mezi námi Aleše Smutného. Hned z kraje podcastu se tak dozvíte, z čeho byl tak... smutný. Aleše následně vystřídal ve studiu Adam Homola, s nímž přišlo i nové téma - ohlášení early accessu pro GOG Galaxy. A v posledním novinkovém bloku jsme pak probrali ještě ohlášenou (ne)účast Electronic Arts na letošní E3. 

Druhou část podcastu jsme pak tradičně věnovali vašim dotazů z mailu a chatu.

Audio verzi Fight Clubu #262 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články