Explozivní trailer láká na dnešní přenos z Rainbow Six: Siege
zdroj: tisková zpráva

Explozivní trailer láká na dnešní přenos z Rainbow Six: Siege

17. 7. 2014 9:58 | Video | autor: Aleš Smutný |

Na letošní E3 mě nejvíce mrzelo, že jsme nevyzkoušeli Rainbow Six: Siege. Hra má totiž potenciál pohnout s multiplayerovou akcí ke skutečně kooperativnímu a taktickému hraní. Lepší obrázek o hře si snad uděláme dnes, protože Ubisoft na svém Twitchi bude vysílat přímý přenos z hraní. Začít by měl přenos v osm hodin večer, pokud počítám dobře.

Abyste se naladili na živák, přihodila děcka z Ubisoftu i klasické vychloubačné video o tom, co kde kdo o Rainbow Six: Siege poi E3 napsal pěkného. Produkci videa ovšem slouží ke cti, že prostřihy na citace jsou občasné a pořád je přes ně vidět hra, která se prezentuje náležitě akčně. Překvapivě, když jde o akční hru. Na záběrech E3 videí jsme sice viděli, že v Rainbow Six: Siege se uplatní spíše opatrný postup namísto zběsilé akce, ale trailery musí hru prodat dynamickými záběry, ne čekáním na Godota.

Večer nejspíše uvidíme stejnou úroveň s domem jako na E3, ale při troše štěstí se čtveřice tvůrců z Ubisoft Montreal více rozpovídá o zničitelnosti prostředí, která je centrálním prvkem hry. Samozřejmě ale nemůže být zničitelné vše, protože pak by se zločinci nemuseli otravovat se zátarasy dveří a oken, když si kolem nich mohou speciálové prostřílet cestu.

Přestože Rainbow Six: Siege vypadá zajímavě, pořád mají tvůrci co představovat a vysvětlovat, což by mohl zařídit i dnešní stream. Rainbow Six: Siege vyjde v roce 2015 na PC, Xbox One a PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články