Do Total War: Warhammer napochodovali lesní elfové v čele s Orionem
zdroj: Vlastní foto autora

Do Total War: Warhammer napochodovali lesní elfové v čele s Orionem

9. 12. 2016 11:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Datadisk Realm of the Wood Elves pro Total War: Warhammer výrazně rozšiřuje možnosti, jak hrát tuhle povedenou strategii. Přidává totiž do hry lesní elfy a k nim servíruje i jejich vlastní kampaň s unikátními prvky, jimž dominuje Velký dub, několikaúrovňová budova, která určuje váš postup kampaní, která finišuje velkým obléháním lesa Beastmeny vedenými Morghurem. Více jsme o kampani a speciálních vlastnostech elfů psali v tomto článku.

Dneškem počínaje si můžete datadisk pořídit za 17,5 eura, což je za datadisk tohoto rozsahu i odpovídající. Nicméně, kromě videí doprovází vydání i bezplatný update s novými jednotkami. V první řadě to jsou noví hrdinové z třídy mágů. Šedý mág ovládá magii stínů, která kombinuje oslabující hexy s útočnými kouzly.

zdroj: Archiv

Nefritový mág se pak specializuje na magii života, z čehož vyplývá, že bude umět především léčit a podporovat spojenecké jednotky, i když dokáže i zaútočit. Nicméně, spoléhejte na něj především v udržování svých bojovníků naživu. Navíc v updatu vyjde 11 nových map, které si můžete prohlédnout na videu pod článkem.

Nejnovější články