Devil May Cry se nechá před vydáním osahat skrze demo
zdroj: tisková zpráva

Devil May Cry se nechá před vydáním osahat skrze demo

15. 10. 2012 11:45 | Video | autor: Petr Poláček |

Když už pro nic jiného, tak pro doprovodnou hudbu je nový trailer na DMC – Devil May Cry z Comic-Conu v New Yorku tím nejlepším, co si na startu nového týdne může člověk prohlédnout a hlavně poslechnout. Jednoduchý refrén „Die“ absolutně souzní s prvními momenty po probuzení v pondělí ráno, a abych to stočil zpět ke hře, tak hudba sedí i k herní náplni hry samotné.

zdroj: Archiv

Umírat však nebude Dante, ale potvory včetně nově potvrzeného Munduse, hlavního záporáka z jedničky. Ten v novém dílu vládne podsvětí a zřejmě s ním budou opět potíže, jak naznačili vývojáři z Ninja Theory během diskuse s fanoušky na Comic-Conu. Krom jiného také potvrdili, že s ohledem na výrazné změny ve vzhledu hry, vypustí ještě před vydáním hry na PS3 a X360 demo, o hratelné ukázce PC verze však neřekli ani příslovečné „ň“. Přesto však na PC verzi nezapomínají…

Aktuálně se snaží zkrátit již dříve oznámenou prodlevu mezi vydáním hry na konzolích a PC, přičemž dále pro PC verzi slibují (opět) nějaká vylepšení a běh v 60 snímcích za sekundu. Na konzolích hra poběží v 30 FPS a nemusím snad dodávat, že každý frame navíc je v rychlé akční hře velké plus.

Pokud jde o Dantova bratra Vergila, jehož působení v DMC bylo potvrzeno během Tokyo Game Show, tak stále nevíme, jestli s ním tvůrci počítají jako s hratelnou postavou, nebo pro něj rezervovali pouze roli NPC. Producent hry Alex Jones prohlásil, že jako hratelná postava Vergil „nebude na disku“, což z čeho vyplývá, že bychom si za něj mohli případně zahrát v nějakém DLC. Ale to už je na Capcomu a ten zatím v tomto ohledu žádné konkrétní plány buď nemá, nebo je zatím tají.

DMC - Devil May Cry vyjde na PS3 a X360 v polovině ledna, PC verze se pak dočkáme někdy v průběhu příštího roku.

Nejnovější články