Deathstroke mlátí Batmana v traileru na Batman: Arkham Origins
zdroj: tisková zpráva

Deathstroke mlátí Batmana v traileru na Batman: Arkham Origins

20. 5. 2013 15:30 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tak se konečně předvedl. Po kratičkých záblescích z minulého týdne se konečně se vší parádou předvádí chystaný komiksový prequel Batman: Arkham Origins. Tvůrci z Warner Bros. Games Montreal, kteří sérii přebrali po Rocksteady, tentokráte jako jednoho z Batmanových protivníků přivádí Deathstroka, profesionálního jednookého žoldáka, který, ač nemá nadpřirozené schopnosti, dokáže zatápět superhrdinům i padouchům DC univerza.

Že ale nebude Deathstroke hlavním nebo jediným záporákem (těch tu bude spousta, ale místo hlavního arcilotra si asi zabookoval Black Mask) potvrzuje jak trailer, tak i fakt, že za předobjednávku hry dostanete s předstihem DLC, ve kterém si právě za Deathstroka zahrajete. Trochu to připomíná DLC s Catwoman v Arkham City. Dobrou zprávou také je, že navzdory původním tamtamům se Kevin Conroy vrátí jako Batmanův dabér - ovšem ne v hlavní roli. Jakto? To už si přečtěte uvnitř článku. 

A už víme, jak to bude s dabingem. Kevin Conroy se sice vrací, ale nebude v hlavní roli mladšího Batmana – tuhle roli dostane, kvůli mladšímu hlasu, Roger Craig Smith, který daboval Ezia v Assassin's Creedu. Dá se tedy čekat, že jelikož jde o prequel, Conroy by si mohl střihnout staršího Batmana, který vzpomíná na své začátky. Troy Baker pak bude dabovat Batmanova klíčového protivníka, Jokera (Mark Hamill tedy asi nebude). Baker naposledy daboval třeba Bookera DeWitta v BioShock Infinite, bude hlasem Joela v The Last of Us a v Batman: Arkham City jste jej mohli slyšet jako Robina nebo Two-Face. Dodejme jen, že hra vyjde 25. října na PS3, X360, Wii U a PC.

...

Nejnovější články