Deadpool si v traileru na svou hru dělá legraci z herních trailerů
zdroj: tisková zpráva

Deadpool si v traileru na svou hru dělá legraci z herních trailerů

7. 3. 2013 10:51 | Video | autor: Petr Poláček |

Dobře, tohle není normální propagační trailer, protože Deadpool není normální, odporně hodná a mravokárná, komiksová postava. Tím pádem ani hra s tímhle šílencem v hlavní roli nemůže být normální. Kuba Kovář si z prezentace akční hry Deadpool odnesl minulý rok na Gamescomu jenom ty nejlepší dojmy, což u standardní hry dle známé licence není zrovna obvyklé. Každá další ukázka a informace však podivně pozitivní dojem pouze utvrzuje, takže co teď s tím?

Zřejmě nic, protože i následující video je vtipné, dělá si legraci z videoherních i trajlerových klišé a je příjemně šibnuté i odvázané – znamená to, že tvůrci z High Moon Studios dokázali specifika komiksové postavy převést do hry úspěšně, nebo to tak prozatím vypadá. Nechci sice být za věčného pesimistu, ale jestli dokáží v podobném drajvu zvládnout celou hru, tak sním svůj slaměný klobouk. Pěsti jim ale držím a ve skutečnosti bych svou sázku rád prohrál, protože jsou dny, kdy se vstává levou nohou a šílená hra typu Deadpool je pak tím nejlepším nástrojem pro odreagování.

Deadpool: The Game vyjde na PS3 a X360 někdy tento rok. Podrobnosti o termínu vydání však tvůrci prozatím tají. Nebo je jenom Deadpool drží zavřené ve sklepě u počítačů, vypráví jim podivné vtípky, občas někoho omylem odkrouhne, ale hlavně nechce, aby se o hře bavili s veřejností dokud není hotová? I takový scénář si dokážu představit... Snad se ale hry nedočkáme až v roce 2015, na kdy je naplánována premiéra filmu s Deadpoolem. To by bylo zklamání....

 

Nejnovější články