Deadpool si těsně před vydáním dělá legraci z herních klišé
zdroj: tisková zpráva

Deadpool si těsně před vydáním dělá legraci z herních klišé

25. 6. 2013 15:40 | Video | autor: Petr Poláček |

V pátek 28. června nevychází pouze první číslo nového Levelu, ale svůj videoherní debut si v tento den odbyde i Deadpool – komiksová postava, kterou jsem neznal do chvíle, než o ní tvůrci z High Moon začali pro Activision dělat akční hru. Hru, která se už rok prezentuje trailery, na nichž mě vlastně vůbec nezaujaly ukázky hratelnosti, ale humor, s jehož pomocí si tvůrci sebemrskačsky dělají legraci z her, klišovitých herních prvků a současných herních trendů (retro grafika a retro design). Nejnovější trailer, který vychází u příležitosti vydání hry a najdete jej v článku, nabízí zmíněný humor ve vysoce koncentrované, třaskavé a opravdu vtipné podobě.

Nepochybuju o tom, že pro mnohé z vás už bude obsah videa za pomyslnou čarou vkusu, ale když právě ten se tvůrci programově snaží pošlapat, zničit a zesměšnit, tak je asi vše v tom nejlepším pořádku.

Hru budeme samozřejmě recenzovat hned, jak se nám dostane do pracek. Konkrétně to bude Aleš jako fanoušek Deadpoola, kdo se hře podívá pod sukni, aby zjistil, jestli všechen ten humor nemá jen zakrýt mizernou či průměrnou hru. Pokud má být hra stejně vtipná a výbušná, jako jsou trailery na ni, byla by to ale rozhodně velká škoda.

Nejnovější články