Další šílené video ze Saints Row IV dokazuje návrat Johnny Gata
zdroj: tisková zpráva

Další šílené video ze Saints Row IV dokazuje návrat Johnny Gata

17. 7. 2013 20:02 | Video | autor: Petr Poláček |

V pátek 23. srpna bude o vaši pozornost a obsah peněženek soupeřit přinejmenším trojice her, které na Games sledujeme. Splinter Cell: Blacklist zatím o pozornost hráčů bojuje rozporuplnými videoukázkami a nedokáže se rozhodnout, jestli má ukazovat akci, nebo raději stealth. Superhrdinská akce The Wonderful 101 svůj boj o přízeň hráčů ještě ani nerozjela. Zato Saints Row IV rozjela sebevychvalování na plné otáčky už dávno a prezentuje se naprosto jasně jako sbírka těch nejšílenějších nápadů, které do jedné hry lze vecpat. Nové video není výjimkou, která by měla a chtěla potvrzovat pravidlo.

Nový trailer, stvrzující slovem i obrazem návrat Johnny Gata, na vás totiž bez skrupulí vyvrhne do krve oblečeného svalovce, jak své násilnické choutky ukájí na mrtvolkách ošklivých emzáků.

Nedivil bych se fanouškům Saints Row série, kdyby se jim ukázky ze hry z přemíry zveřejňěných videí začaly pomalu slévat do jednoho dojmu. Jednou, dvakrát či třikrát ještě shluk šokujících záběrů s příchutí totální nadsázky dokáže zaujmout a pobavit, po desáté už ale člověk přestává rozlišovat.

...

Navíc je snad touto dobou všem lidem na planetě jasné, že tvůrci Saints Row IV svou fantazii při navrhování herních prvků, zbraní a situací opravdu nekrotili. Pokud se tedy PR strategie v případě Saints Row IV nezmění, bude spousta z nás šťastná už jen z toho, že hra 23. srpna vyjde a ukončí tím ostřelování veřejnosti stále stejnými trailery. Nic to ale nemění na tom, že Saints Row IV je hra, na kterou jsme zvědaví, aby nedošlo k omylu.

Nejnovější články