Čtyřicetiminutová prezentace Metal Gear Solid V vám ukáže vše potřebné
zdroj: tisková zpráva

Čtyřicetiminutová prezentace Metal Gear Solid V vám ukáže vše potřebné

22. 6. 2015 10:15 | Video | autor: Honza Konfršt |

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vychází na konzolích 1. září a 15. září pak dorazí i na PC. Mediální pozornost tedy nesmí zůstat stranou a na letošní E3 se v tomto ohledu Konami skutečně činilo a jeho letošní E3 prezentace čítá rovnou více jak 40 minut záběrů z hraní další kapitoly ságy o Big Bossovi a opět tak ve velkém stylu namlsali další množství hráčů.

Ukázka sice představuje obrovský nášup toho, na co se budou moci hráči plné verze těšit, i tak ale nemám obavy o to, že toho plná verze hry nabídne ve finále ještě podstatně více. Vidět lze například možnosti úprav a co všechno lze ve hře v rámci domovské základny vylepšovat (například zbraně, vrtulník, vozidla či výbavu ostatních vojáků), dále mapu a přesuny po ní. Na mapě se můžete podívat po misích a to ať povinných i nepovinných.

40 minut záběrů je obrovská porce informací a nelze zároveň také než dodat varování před spoilery – pokud si nechcete nic vyzradit ani ne tak příběhového jako spíše co se herní náplně týče, raději od videa ruce a oči pryč. Jinak se můžete těšit například na další představení stealth systému, na partičku spolubojovníků a například na různé způsoby likvidace nepřátel. Koukat je zkrátka na co, a pokud se nebojíte, že byste si snad něco prozradili a na nový Metal Gear se patřičně těšíte, tak si následující záběry ujít určitě nenechte.

Nejnovější články