Conan Exiles ukazuje nabitou speciální edici a příběhový trailer
zdroj: tisková zpráva

Conan Exiles ukazuje nabitou speciální edici a příběhový trailer

25. 1. 2017 15:10 | Video | autor: Václav Pecháček |

Conan Exiles, survival sandbox ze světa legendárního barbara Conana, spouští svůj předběžný přístup na Steamu už za týden, a tak je nejvyšší čas na dávku nových informací. Ty se týkají jednak ceny – základní verze bude stát 30 dolarů – a jednak podrobností o speciální „Barbarské edici“. Ta vás přijde na 50 dolarů a bude navíc obsahovat ještě komiksy, knížky, tričko, soundtracky, herní předměty a další lákavě znějící barbarské dobroty.

Šéf vývojářů Funcom, Rui Casais, o speciální edici říká: „Jednou z opravdu skvělých předností práce s barbarem Conanem je existence obrovského popkulturního univerza, které Conana obklopuje. Možnost spojit se s Dark Horse Comics, Modiphiusem a dalšími conanovskými tvůrci nám dovolila vytvořit speciální edici promlouvající jak k fanouškům, tak k těm, co Conana objevují poprvé.“

Vývojáři si pro vás připravili taky zbrusu nový příběhový trailer. Na videu je dost dobře vidět, co od hry můžete čekat. Zejména písek, vítr a nehostinnou krajinu plnou oblud, z nichž mnohé budou nosit lidskou tvář. Jedná se o drsný kout světa, kde je vaší první starostí přežití, a až poté můžete začít přemýšlet o budování domů, vesniček, měst a království. Teprve s vakem plným masa a měchem přetékajícím vodou budete spřádat plány na dominanci. Ale pokud vaše machinace přinesou ovoce, pak se stejně jako žena v traileru můžete vyšvihnout z ubohých začátků až k vládě nad vlastní velkolepou říší.

Předběžný přístup Conan Exiles bude spuštěn 31. ledna v ranních hodinách.

zdroj: Archiv

Nejnovější články