Castlevania: Lords of Shadow 2 předvádí svůj rozlehlý herní svět
zdroj: tisková zpráva

Castlevania: Lords of Shadow 2 předvádí svůj rozlehlý herní svět

31. 1. 2014 11:30 | Video | autor: Adam Homola |

Castlevania: Lords of Shadow 2 vychází už 28. února. Je tedy nejvyšší čas, abychom se společně s tvůrci podívali na herní svět, ve kterém budeme s Drákulou pobývat a kosit hromady nepřátel. Právě na herní svět se zaměřuje vývojářský deníček tvůrců ze studia Mercury Steam Entertainment, kteří se hned na začátku chlubí jak bude celý svět velký, otevřený a bez jediné nahrávací obrazovky.

Vtip je v tom, že celý svět se vám bude otevírat postupně, jak budete procházet příběhovou kampaní. Na začátku máte k dispozici jen část města, časem pak už celou metropoli. Město by mělo působit moderně - nepůjde o žádný falešný středověk. Připomínat prý bude města východní Evropy, kde se podle autorů krásně mísí staré prvky (například katedrály a kostely) s moderními stavbami. Přitom si ale herní svět zachová svou typickou charakteristiku série.

...

Chybět nebude ani Drákulův zámek a možnost teleportace, jakmile se dostanete k jednomu konkrétnímu předmětu, který vám tento rychlý přesun po světě umožní. Tvůrci pak už jen stručně zmínili unikátní souboje s bossy a nepřátele, kteří se vašim mečům postaví s moderními zbraněmi, což by mělo podle nich zajistit trochu pestřejší souboje, než jen zasekávání mečů do sebe. Přesvědčit se o tom můžeme už za měsíc, kdy hra vyjde na PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Nejnovější články