Borderlands: The Pre-Sequel předvádí hrátky s kyslíkem a hratelného Claptrapa
zdroj: tisková zpráva

Borderlands: The Pre-Sequel předvádí hrátky s kyslíkem a hratelného Claptrapa

27. 5. 2014 15:13 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nebude to revoluce, ani velký posun, ale materiál ke "zpracování" pro fanoušky Borderlands 2 dozajista ano. Borderlands: The Pre-Sequel sice působí jako nastavovaná kaše, ale když se podíváte na čtvrthodinovou ukázku z dema, všem fandům dvojky i jedničky musí být jasné, že Pre-Sequel servíruje stejnou zábavu s novými hrdiny a několika zlepšováky.

Kupříkladu se objeví laserové zbraně, zmrazující zbraně a hlavně kyslík, který bude nedostatkovým zbožím s ohledem na to, že se Borderlands: The Pre-Sequel odehrává na měsíci Pandory. Jak ale ukazuje video, není to s tím nedostatkem zas tak žhavé. Přírodní či umělé zdroje kyslíku jsou však umístěné prakticky všude. Zapojení kyslíku do hratelnosti působí spíše jako lehké pobídnutí, aby se hráč neflákal a samozřejmě jako zdroj několika sekundárních vlastností jako je třeba superskok v nízké gravitaci.

Nízká gravitace způsobuje spoustu veselých efektů jako jsou třeba mrtvolky odlétávající na oběžnou dráhu nebo lup, který, pokud nemáte okolo sebe energetický štít, může při otevření trezoru odletět.

Záběry z hraní se soustředí na Athénu, ale jako parťák se mihne i Wilhelm a nakonec se na chvíli objeví i hratelný Claptrap. S čepicí a pistolkou!

Jakkoliv jsem tedy byl k Borderlands: The Pre-Sequel skeptický, musím říct, že základní formulka pořád funguje a nové zbraně, nepřátelé, postavy s novými speciálními schopnostmi a prostředí slibují „pár“ hodin slušné zábavy navíc.

Borderlands: The Pre-Sequel vyjde pro PC, PS3 a X360 na podzim tohoto roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články