Boj v korunách stromů na videu z DLC Titanfall: Expedition
zdroj: tisková zpráva

Boj v korunách stromů na videu z DLC Titanfall: Expedition

13. 5. 2014 10:31 | Video | autor: Aleš Smutný |

Konečně vychází obsah, který rozčeří stojaté vody multiplayerové střílečky Titanfall. DLC s názvem Expedition přináší trojici map, které každý fanda hry shrábne nadšenými kliky myši už jen proto, že jde o nový prostor, v němž může řádit s titány i výbavou svého pilota.

Je jasné, že ne všechny mapy z DLC sednou všem, ale právě to lze považovat za výhodu. Respawn se zjevně snažili přidat jeden typ mapy ke každému z možných stylů. Nejzajímavější je mapa Swampland, kde poskakujete mezi obrovitými stromy a vše má příjemně přírodní nádech. Na této mapě budou obzvláště vynikat exploze zničených titánů. Více o této mapě psal Adam v tomto článku.

Příznivci bojů v malých prostorách asi sáhnou po tříúrovňovém komplexu Runoff, kde hodně záleží na tom, jak si zapamatujete souslednost chodeb a zkratky mezi jednotlivými úrovněmi. Naopak velmi arénově působí War Games (viz článek o vzniku mapy), která spojuje systém otevřenějších prostor s vychytávkami, a využijete zde vysokou mobilitu pilotů k překvapivým přepadům.

DLC Expedition vyjde na PC a Xbox One ještě v květnu, na X360 v červnu a bude stát deset dolarů nebo nic, pokud máte Season Pass.

zdroj: Archiv

Nejnovější články