Boj kopím i sekerou v traileru na Assassin's Creed Unity
zdroj: tisková zpráva

Boj kopím i sekerou v traileru na Assassin's Creed Unity

17. 9. 2014 10:06 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jednou z diskutovaných funkcí Assassin's Creed Unity je příběhová kooperace, v níž se čtveřice hráčů snaží splnit předem připravené mise. Zajímavě zní především fakt, že čtveřice hráčů přinese do hry svůj vlastní styl hraní, což platí o přístupu k plnění mise, ale též o výzbroji a výstroji. Ostatně Ubisoft to zdůrazňuje takřka ve všech videích a nový kousek není výjimkou.

Základem videa jsou tentokrát in-game záběry, což je vidět hlavně u některých momentů, kdy animace útoku přesně nedopadá na tělo cíle. Přesto ale vypadá Assassin's Creed Unity graficky dobře, přičemž roli v tom hraje zejména Paříž a její barvité osazenstvo. Jinak ale video vystihuje myšlenku, že kooperace představuje spolupráci čtyř členů Bratrstva směrem k jednomu společnému cíli.

Zarazilo mě snad jen využití kopí. Byl jsem zvědavý, jak tuhle zbraň tvůrci zpracují, protože v Evropě se s ní zacházelo dost specificky. Video ale ukazuje, že asasín mává kopím ve stylu bojových umění východní Asie, což vypadá efektně a je to též efektivní, ale k pařížskému zabijákovi podobná akrobacie se zbraní příliš nesedí. Vzhledem ke globálnímu vlivu Bratrstva ale tvůrci tento konkrétní bojový styl obhájí s tím, že jej Arno přebral od kolegy z východu...

Assassin's Creed Unity vychází 13. listopadu na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články