Bohemia Interactive vydala plnou verzi Take On Mars
zdroj: tisková zpráva

Bohemia Interactive vydala plnou verzi Take On Mars

9. 2. 2017 18:21 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tři a půl roku po oznámení vyšla simulace obydlování Rudé planety od Bohemia Interactive Take On Mars. Po rozsáhlém early accessu tak dostávají jeho majitelé do rukou plnou verzi a vy, kteří jste čekali na dokončení hry, si už můžete na Steamu titul pořídit za 25 eur (respektive 649 korun na Bohemia Store). 

Oproti předběžnému přístupu hra obsahuje i dvě kapitoly příběhové kampaně pro jednoho hráče. V ní se zhostíte Marka Williese, který je prvním astronautem, jenž přistál na Marsu a musí jej prozkoumat a poslat zpátky na Zem klíčové informace.

Kromě kampaně je tu samozřejmě hlavní lákadlo, sandboxový mód s multiplayerem, v němž budete svou marťanskou základnu a snažíte se přitom neumřít na únik kyslíku či podobné tradiční problémy tohoto povolání. Simulace hry počítá s odlišnou gravitací na různých místech, ničením jednotlivých součástí lunárního vozítka a dalšího zařízení.

zdroj: Archiv

Součástí hry jsou i reálné lokace, které můžete na Marsu pozorovat a zde tedy i navštívit. Zajet si můžete do oblastí Cydonima Mensae, krátery Victoria či Gale. Jako bonus se můžete podívat na mezinárodní vesmírnou stanici, místo přistání Apolla 14 na měsíci a nebo měsíc Marsu Deimos. Díky zabudovanému editoru můžete vytvářet vlastní scénáře a následně je s ostatními sdílet přes Steam Workshop.

Nejnovější články