Betatest PC verze The Crew vás pozve na americký Středozápad
zdroj: tisková zpráva

Betatest PC verze The Crew vás pozve na americký Středozápad

21. 7. 2014 11:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nic není nemožné a tak i MMORPG může fungovat na bázi automobilových závodů. Nesbíráte nové meče a brnění, ale místo toho spoříte na novou převodovku, brzdy a nebo rovnou celé auto. The Crew tak ukazuje, že má zájem stát se ve svém žánru revolučním titulem a jak moc se to povede si budou moci osahat první hráči v rámci uzavřeného betatestu pro PC. Ten začíná dnes a Ubisoft k němu vydal vyčerpávající video, které vám vysvětlí co vše v betě najdete.

K dispozici vám bude celá mapa Spojených států, ovšem závody a funkční prvky na středozápadě s motoristickým srdcem bušícím nepřekvapivě v Detroitu. Tady najdete výzvy i prodejce automobilů. Ti se budou, podobně jako prodejci v klasickým MMORPG specializovat na určité typy vozů a tak se budete muset vydat k jednomu pro sporťák do pouličních závodů a k dalšímu pro malé monstrum do drsných závodů na šotolině.

Stejně tak budete kromě vylepšování aut skrze jednotlivé součástky budovat i svého jezdce a to pomocí perků a dalších schopností. Betatest vám dá ochutnat jen část z těchto radovánek, ale jak vám vysvětlí rozsáhlé video, ani tak toho nebude málo, protože se před vámi otevírá opravdu rozsáhlý prostor, po kterém můžete neomezeně jezdit. Pokud přístup do bety nemáte, můžete se ještě zkusit registrovat, třeba se na vás usměje štěstí. Také si přečtěte Milošovy dojmy z E3, kde si mohl hru vyzkoušet na vlastní oči a ruce. The Crew vychází 14. listopadu na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články