Battlezone VR bude jedním z prvních titulů pro virtuální realitu od Sony
zdroj: tisková zpráva

Battlezone VR bude jedním z prvních titulů pro virtuální realitu od Sony

15. 3. 2016 13:17 | Video | autor: Honza Konfršt |

O plánovaném oživení značky Battlezone jsme psali takřka před rokem. Od té doby se ale příliš mnoho nových informací nevyrojilo. Nyní však na povrch vyplouvá trailer kampaně VR remaku původní hry. V tom se Battlezone prezentuje jako jeden z launchových titulů pro systém virtuální reality od Sony. Hra by však měla se zpožděním dorazit i na PC, kde pro změnu využije Oculus Rift.

Hlavní síla samotné příběhové kampaně a tedy zážitku pro jednoho hráče pak bude spočívat především v unikátnosti. Vývojářské studio Rebellion slibuje, že žádné dva průchody hrou nebudou ty samé – ke slovu se totiž dostane procedurálně generovaný obsah. Se startem každé kampaně se tak vygenerují všechny mise, prostředí i úrovně. Celé vyprávění se tím vytvoří nanovo a dva hráči by tak neměli mít šanci narazit na to samé.

Vedle toho nová ukázka poprvé prezentuje snad už i finální podobu kokpitů hráči ovládaných tanků, nepřátel a řady dalších aspektů hry. Zkrátka a dobře by většina prvků, které ve videu uvidíte, měla být zakomponována do finální verze hry. Nutno říct, že se jedná o značný posun od původního představení hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články