Atraktivní zlepšováky do Skyrimu přímo od vývojářů
zdroj: tisková zpráva

Atraktivní zlepšováky do Skyrimu přímo od vývojářů

9. 2. 2012 15:08 | Video | autor: Petr Poláček |

Nejenom Dan Vávra měl ke Skyrimu nějakou tu připomínku, respektive řadu připomínek. Každý z vás, dokonce i ti, kterým se hra ve výsledku neskutečně líbila a bavila je, mají v hlavě spoustu námětů a strašně rádi by je ve hře viděli. A samotní vývojáři z Bethesdy na tom nejsou jinak. Jak ale vysvětluje Todd Howard v poněkud pompézní, ale rozhodně zajímavé přednášce na DICE 2012, to co se nakonec objeví ve finální hře, je ovlivněno celou řadou faktorů, kterými se musí zaobírat i tak velké studio, jakým je Bethesda.

zdroj: Archiv

Všechny ty úžasné nápady se prostě do hry nevejdou, ale protože alespoň některým z nich chtělo vedení dát šanci, dostali vývojáři po vydání Skyrimu týden na to, aby každý z nich realizoval prvek, který mu ve hře chybí. Celá akce se jmenovala Game Jam a některé ze zlepšováků (ale i zhoršováků) přímo od tvůrců si můžete prohlédnout na videu.

Bethesda zatím neví, co z toho se dostane do hry přes patche, datadisky i DLC, byl to jen experiment. Já bych ve hře rád viděl většinu z toho, co je na videu, snad až na kill cameru, která je a vždycky byla dost samoúčelná už ve Falloutu. Ale takové souboje na koni, weremedvěda, pestřejší architekturu dungeonů, propracovanější stealth mechanismy, realističtější zpracování vody, možnost stavět vlastní dům a další z prezentovaných prvků, ty bych bral teď hned všema desíti. Konečně bych mohl hrát Skyrim jako Thiefa se vším všudy, nebo bych mohl měsíce herního času prosedět na jednom místě a sledovat, jak nastává jaro, stormy se zelenají, pak kvetou, na podzim uvadnou a zapadnou sněhem. Jak jste na tom vy, co z videa by se vám ve Skyrimu líbilo?

Nejnovější články