Asijská továrna na onlineovky předvádí novou mech akci Project HON
zdroj: tisková zpráva

Asijská továrna na onlineovky předvádí novou mech akci Project HON

20. 11. 2014 17:45 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Z dílen po světě rozházených studií Ncsoft pocházejí tituly jako Guild Wars, Lineage nebo Wildstar, nově však jihokorejští vývojáři na G-Star 2014 představili i mechy prolezlou third-person střílečku Project HON (bohužel nikoliv tento, jde zkratku z Humanoid robot On Neuro-control). Podle videa ze hry Project HON působí jako industriálně-epický titul, ve kterém není nouze o olbřímí bitvy mechů (respektive spíše bojových obleků na způsob těch z Titanfallu) mezi sebou či s krutými megatanky v kulisách moderních měst. Vývojáři se totiž neinspirovali u série Mechwarrior - zmiňují inspiraci v anime jako je třeba Macross.

Máme prý čekat transformaci robotů a právě proměna plecháčů přímo v boji bude projevem navržených RPG prvků. Na všechny detonace, mechokotouly, proměnu a celkovou opulenci ve stylu Transformers od Michaela Baye se každopádně velmi dobře kouká, hru ostatně pohání všemi shadery mazaný Unreal Engine 4.

Případné vydání Project HON v neasijských zemích je však momentálně čirou spekulací, ačkoliv vyloučené není nic, dokonce ani vydání verze pro PlayStation 4. Komentáře se však shodují, že něco podobně šíleného by měl Ncsoft problém hráčům ze západní polokoule prodat. Snad ale korejská firma na podobné drby nedá...

zdroj: Archiv

Nejnovější články