Arkádová střílečka Furious Angels vás pošle do oblak s hromadou nepřátel
zdroj: tisková zpráva

Arkádová střílečka Furious Angels vás pošle do oblak s hromadou nepřátel

17. 3. 2017 12:59 | Video | autor: Adam Homola |

Nad stylizovanou krajinou, která moc polygonů a detailů nepobrala, se odehrává tak frenetická akce, že si pozadí ani všímat nebudete. Nedávno vydaná rychlá střílečka Furious Angels vás staví do situace, kdy s jednou malou lodí stojíte proti celé nepřátelské letce. Je to malé, rychlé, milé a místy zběsile akční. 

Hra je zasazená do oblak, kde na vás nalétává jedna vlna nepřátel za druhou. Co den, to nová vlna náhodně sestavených dobrovolníků na smrt a s ní i nový žebříček na daný den. Po vzoru Horde módu je každá další vlna nepřátel těžší a těžší, přičemž vaším úkolem je prostě přežít co nejdéle.

K tomu vám mohou dopomoct různá vylepšení, s jejichž pomocí si můžete udělat z vaší lodi regulérní létající tank. S ním byste měli být stejně efektivní jako se základní lodí především díky jednoduchému ovládání, kdy k hraní stačí prý jen jedna ruka.

zdroj: tisková zpráva

Ostatně vývojáři se zaklínají klasickou formulkou, kdy má být hra jednoduchá na hraní, ale těžká na perfektní zvládnutí. Reakce hráčů na Steamu jsou pozitivní a přiložený trailer na výlet světa nekompromisních akčních manévrů doslova vybízí. Kdybyste se tam chtěli vydat a vyzkoušet své štěstí proti nekonečným vlnám nepřátel, vyjde vás to na pouhých 7 eur.

Nejnovější články