Akční RPG Bound by Flame předvádí příběhové klišé a zajímavé souboje
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Bound by Flame předvádí příběhové klišé a zajímavé souboje

5. 5. 2014 15:08 | Video | autor: Aleš Smutný |

Blíží se další fantasy RPG s akčním soubojovým systémem a zachraňováním světa... Ale ne, nechci francouzské akční RPG Bound by Flame hned zavrhnout, už proto, že nový trailer rozhodně nezávání průšvihem. V první řadě připomíná, že hra vychází už 9. května na PC, PS3, PS4 a X360, ale nechá hráče nahlédnout pod pokličku příběhu.

Z hlediska obnošených fantasy klišé a scén, které dokáží i přes původní despekt hráče zaujmout, je následující video problematické. Graficky vypadá Bound by Flame hezky a někteří bossové umí vyvolat správný pocit výzvy. Ale kráčení generickou vískou či městečkem mě už v této chvíli děsí - už vidím, jak zas budu každého prokecávat, aby mi dal úkol, třeba... nalézt ztracené dítě!

Motiv zápasu hrdiny s démonickým symbiontem, který se projeví i ve vývoji postavy, a snad i příběhu, zní ovšem atraktivně. Právě volba mezi cestou ohnivého démona nebo hrdiny, který se snaží lákavé síly odmítnout, zní slibně. Jen kdyby ve hře o zastavení armády tradičního zla...

Bound by Flame může spadnout do hlubin zapomenutelného průměru, ale stejně tak by hra mohla překvapit právě díky akčnímu systému soubojů, (snad) zajímavým společníkům a dostatečně kvalitnímu scénáři. Dočkejme času, ostatně, do pátku už zbývá jen pár dní.

Mimochodem, hrdinu si můžete plně upravit a pokud se vám proporce hrdiny na videu nelíbí stejně jako mně, můžete si vytvořit vlastního krasavce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články