Akční plošinovka ClockWork předvádí svoji puzzle stránku při manipulaci s časem
zdroj: tisková zpráva

Akční plošinovka ClockWork předvádí svoji puzzle stránku při manipulaci s časem

25. 8. 2016 14:50 | Video | autor: Adam Homola |

Steampunková plošinovka ClockWork úspěšně prošla kampaní na Greenlightu, kde skončila celosvětově osmá. To už byl pro Valve dostatečný důvod pro zalistování hry do obchodu, kde si ji budete moct koupit někdy letos na podzim. ClockWork je akcí i puzzle hrou zároveň a právě na řešení hádanek se zaměřuje trailer, který vám jich několik názorně předvede.

Úroveň na videu pochází z Poisonville – temného a opuštěného místa ve městě Watchtower. V Poisonville najdete spoustu rozbitých strojů, jejich pozůstatků, ale kouře a bahna. Jak si možná pamatujete z dřívějška, puzzly v ClockWork stojí na manipulaci s časem.

Klasický bullet time byste ale ve hře hledali marně, a jak uvidíte v traileru, dojde mimo jiné i na vytváření „kopií“ sebe sama. Pomocí nich pak zvládnete i složitější hádanky, kde je už potřeba dělat víc věcí najednou.

zdroj: Archiv

Ve hře bude přes šedesát úrovní a ne ve všech půjde jen o hádanky. Vývojáři se netají ani akční stránkou hry a dojde i na několik soubojů s bossy. Ty nám tvůrci snad ukážou v některém z příštích videí. Zájemce pak na podzim vyjde ClockWork na 20 euro. A podívat se můžete v galerii i na nové obrázky.

Nejnovější články