Adventura Night in the Woods vypráví příběh o kočce, která se vrací domů
zdroj: tisková zpráva

Adventura Night in the Woods vypráví příběh o kočce, která se vrací domů

17. 12. 2016 11:00 | Video | autor: Václav Pecháček |

Mladá kočka Mae Borowski se stěhuje zpátky domů poté, co ji vyhodili z univerzity. Zpátky do města, ve kterém vyrostla. Chce, aby se život vrátil do starých kolejí, chce se znovu bavit s dávnými přáteli. Ale něco je špatně. Něco se změnilo. V lese číhá… cosi. A čeká to na vás. V adventuře Night in the Woods.

Mae má na zajímavé příhody zjevně zaděláno. Znovuobjevování starého známého, a přece tolik odlišného města s sebou nutně musí přinést emocionálně vypjatý zážitek. Změnilo se vůbec město, nebo spíš sama Mae? Šťavnatá záhada, zvlášť když k ní připočtete neurčitou hrozbu ze tmy a pořádnou dávku specifické atmosféry, která díky magickým motivům a podivně znepokojivé muzice přímo srší z nového traileru.

zdroj: Archiv

Tahle krásná kreslená hra prošla úspěšnou kickstarterovou kampaní už před třemi lety, jenže jak už to u nezávislých crowdfundovaných projektů občas bývá, vývoj trval déle, než všichni předpokládali. Kdo se celou tu dobu třásl nedočkavostí a netrpělivě vyhlížel chytře napsané dialogy, ničení věcí baseballovou pálkou či souboje na nože, ten se může přestat klepat a začít si chystat peněženku. Night in the Woods vychází už 10. ledna.   

Nejnovější články