Adventura Blackwood Crossing rozkrývá vztah mezi dvěma dospívajícími sirotky
zdroj: tisková zpráva

Adventura Blackwood Crossing rozkrývá vztah mezi dvěma dospívajícími sirotky

2. 6. 2016 14:34 | Video | autor: Honza Konfršt |

Bývalí členové studia Disney Black Rock založili nové studio s názvem PaperSeven. Spolu s tím představili i svůj první projekt, mysteriozní adventuru Blackwood Crossing. Hra by měla dorazit na PC, Xbox One a na PS4 ještě tento rok. Jde o příběhovou adventuru, přičemž tvůrci by se rádi postavili některým zažitým herním klišé.

Středobodem vyprávění má být vztah dvou sirotků – dívky Scarlett a chlapce Finna. Mezi dříve nerozlučnou dvojicí se však začíná čím dál tím více projevovat věkový rozdíl a vlivem dospívání se Scarlett svému sourozenci stále více odcizuje. Blackwood Crossing se zaměřuje právě na vývoj tohoto vztahu.

Do toho se přidává mysteriózní složka podtrhnutá prazvláštní postavou s králičí maskou (hned se vybaví vzpomínka na Donnie Darka), jež se dvojici protagonistů zjeví při zdánlivě obyčejné cestě vlakem.

Příběhová premisa zní atraktivně, teď už jen zbývá okolo zajímavého nápadu také vystavět atraktivní herní obsah. Pokud se tvůrcům tyto složky vyvážit, mohli bychom se dočkat podobného zážitku jako v případě povedené série Life is Strange. Hlavní motivy se totiž protínají - dospívání, láska, nalézání místa v životě.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články