Act of Aggression předvádí zbraně hromadného ničení ze všech tří frakcí
zdroj: tisková zpráva

Act of Aggression předvádí zbraně hromadného ničení ze všech tří frakcí

30. 7. 2015 14:21 | Video | autor: Aleš Smutný |

V realtime strategiích je sice nesmírná zábava manévrovat s tanky, provádět přepady s letectvem a nebo rozdrtit soupeře pod podrážkami vaší mocné pěchoty. Ale občas přijde chvíle, kdy chcete jen sedět „doma“ a mocně se smát, zatímco vaše atomovky, orbitální bombardování a nebo chemický útok devastují základnu vašeho soupeře. Superzbraně nechybí ani v chystané RTS Act of Aggression od Eugene Systems a představují se v názorném videu.

Všechny tři frakce mají vlastní styl superzbraně, ovšem každá má extrémně ničivý účinek. Americká armáda má samozřejmě k dispozici z reálného světa pocházející raketu s jadernou hlavicí, ironicky nazvanou Peacekeeper, tedy Mírotvůrce. Chiméra má v roli zbraně hromadného ničení superhoufnici jménem Omega Blitzer. Efekt palby z ní uvidíte ve videu. Cartel pak má k ruce satelitní systém THOR, který umí přivolat orbitální úder na zvolenou pozici. Účinek? Taktéž vysoce destruktivní.

Jak vám ale vysvětlí video, superzbraním se jde bránit. Američané sází na tradiční systémy Patriot. Chiméra má k dispozici naopak mobilní protiraketový systém Antey-2500, který dokáže zachytit i projektily ze superzbraní. Cartel se pro změnu zase obrátil směrem nepohyblivého řešení v podobě Skyguard turret, která pojme šestici protiraketových projektilů. Pokud se nemůžete dočkat klasické realtime strategie, vězte, že Act of Aggression vyjde za měsíc, přesněji 2. září a to na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články