Trine 2: Director's Cut

Trine 2: Director's Cut

Články

Vychází LEVEL 236 s plnou hrou Trine 2: Complete Story

Původně jsme chtěli logo i všechny motivy a popisky na obálce Levelu 236 nechat vyrazit z ryzího zlata namísto použití zlaté barvy. Na poslední chvíli nám ale došlo, že by celý náklad vykoupili spekulanti nebo zlatníci a k vám čtenářům by se nové číslo nedostalo. A to bychom nemohli dopustit, protože jsme na obsah Levelu 236 hrdí, stejně jako na plnou hru, kterou považujeme za vynikající. Pojďme si tedy obsah Levelu 236 a plnou hru Trine 2: Complete Story blíže představit.

Trine 2 vyjde na PlayStation 4 s podporou 3D

Trine 2 je nejenom na pohled nádherná hra, ale ještě ke všemu je to zábavná hra. Devítka v naší recenzi jasně svědčí, co si o výtvoru finských vývojářů z Frozenbyte myslíme. Stejně tak si myslíme, že je dobrý nápad cpát Trine 2 na všechny platformy, které tohle akčně-logické dílko unesou – třeba PlayStation 4. Aktuální oznámení Trine 2: Complete Story, která vyjde na PS4 se vší pravděpodobností souběžně se zahájením prodeje samotné konzole, nabídne obsah základní hry, ale i obsah z datadisku Goblin Menace a tajnou úroveň Dwarven Caverns.

Tvůrci Trine 2 pro Wii U chválí přístup Nintenda k indie týmům

Počet odehraných hodin v Trine 2 = 0. Údaj z mého seznamu her na Steamu hovoří za vše, čímž se nechlubím. Spíše brečím, protože pohled na každé nové video z Trine 2 mi připomíná, jak moc bych si chtěl tuhle grafickou (a dle naší recenze PC verze i herní) nádheru zahrát. Možná tím potřebným impulsem, co mě k hraní Trine 2 nakopne, bude Director’s Cut verze pro konzoli Wii U, která v Evropě odstartuje 30. listopadu – myslím konzole i rozšířená verze Trine 2.

Datadisk pro Trine 2 vypadá na videu a obrázcích rozkošně

To by nás už ale nemělo překvapovat. Vývojáři z Frozenbyte prostě tuhle roztomilou, pestrou a hrozně přebarvičkovanou grafiku umí jako nikdo. Dokazují to teď i v nových obrázcích a videu k připravovanému datadisku Goblin Menace pro skvělou plošinovku Trine 2. Ostatně podívejte se sami. Po rozkliku pak uvidíte i trailer a další obrázky. Gobliní Hrozba nebude ale jen o nových prostředích, do hry toho přibude mnohem víc.

Tradičně skvostný trailer na Trine 2: Goblin Menace

V rámci chystané ultimátní edice vynikajícího Trine 2 s podtitulem Trine 2: Director's Cut se...