The Raven: Legacy of Master Thief

The Raven: Legacy of Master Thief

Články

Agatha Christie doporučuje: třetí epizoda uzavírá příběh detektivky The Raven

S ohledem na minimální rozestupy mezi vydáním trojice epizod adventurní minisérie The Raven: Legacy of Master Thief se mi vkrádá na jazyk kacířská myšlenka, jestli samotné dělení na epizody bylo z produkčního hlediska nutné. Myslím, že ani trochu, ale tvůrci doufali, že oznamovat třikrát vydání nové části hry a distribuovat třikrát review kódy jim přinese více pozornosti od médií a následně i od hráčů. A zdá se, že jim to vyšlo, tedy částečně. Na Games jsme prozatím recenzovali jen první epizodu The Eye Of The Sphinx, a na druhou jsme se vykašlali s tím, že třetí – závěrečná je za rohem.

Adventurní speciál: detektivní adventura The Raven

Překvapení ze zálohy bývá občas šokující a zároveň příjemné. A kdo ví, možná se jej dočkáme už za pár dní. Zatímco očekávané adventury, jako třeba Jack Keane 2, nenaplnily velká očekávání, zaujímají jejich místa projekty, o nichž se zase až tak moc nemluví.

Adventurní detektivka Raven vás nechá řešit zajímavý případ

Zdá se, že nám během Gamescomu unikla jedna hra, jejíž vývoj by fanoušci adventur mohli ocenit. The Raven je připravovaná detektivní záležitost od KING Art, tvůrců The Book of Unwritten Tales, která má de facto tři hlavní postavy (neříkám, že za ně budete hrát, netuším to) – tajemného geniálního zloděje, před kterým si není jistý žádný sejf ani galerie v Evropě; mladého a ambiciózního detektiva Interpolu, který si myslí, že zloděje s pseudonymem Raven smrtelně zranil a tím jej zastavil; postaršího a v lejstrech zahrabaného policajta, který celý život sní o velkém případu a nyní se do něj nechtěně zaplete.

Bleskovky

  • 27. 11. 2014 - Členové Xbox Live Gold programu získají v prosinci 2014 zdarma Xbox One titul Worms Battlegrounds. Majitelé X360 obdrží The Raven: Legacy of a Master Thief a SSX.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
11. srpna 2013
Recenze
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
1. října 2013
Recenze