The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

Články

Sestava nepřátel na videu z Amazing Spider-Man 2

Vývojáři z Beenox si klidně mohou do svých Linkedin profilů uvést „expert přes všechno, co je Spider-Man“. Mají na svědomí tři Spider-Man hry a právě dokončují čtvrtou, která pod názvem The Amazing Spider-Man 2 vyjde na všechny možné myslitelné platformy (3DS, PC, PS3, PS4, WiiU, X360, XO) 2. května. Opět půjde o hru v relativně otevřeném prostředí, která kombinuje pseudo-stealthové pasáže s bojovkým pojetím soubojů a vyprávěním s jedním hrdinou a bandou záporáků. Právě nepřátelé pavoučího muže prezentuje nové video.

První video z Amazing Spider-Man 2 ukazuje akci v otevřeném prostředí

Andrew Garfield si zopakuje roli pavoučího muže v nadcházejícím blockbusteru The Amazing Spider-Man 2 už v dubnu a to by bylo, aby k tomu Marvel nepřihodil nějakou hru. Jmenuje se The Amazing Spider-Man 2 a mají ji svědomí zkušení spidermanisti z Beenoxu, kteří stojí snad za všemi možnými pavoučími hrami z posledních let. Peter Parker je tedy potenciálně ve zkušených rukách.

Amazing Spider-Man 2 vyjde opět s filmem a bude lepší na síti

Některým herním značkám a sériím chybí zdravé sebevědomí, proto si mezi hráče netroufnou jinak, než v doprovodu dospělého rodiče, většinou z filmové branže. Spider-Man je poslední roky ukázkovým příkladem takového posery, a nezdá se, že by se to mělo v brzké době změnit. Přitom by Pavoučkovi stačila jedna fakt dobrá hra a mohl by mezi hráče se vztyčenou hlavou.

Bleskovky

  • 13. 5. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 19. týdne roku 2014: 1. Titanfall, 2. FIFA 14, 3. The Amazing Spider-Man 2.

  • 6. 5. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 18. týdne roku 2014: 1. The Amazing Spider-Man 2, 2. Titanfall, 3. FIFA 14.

  • 29. 4. 2014 - Update: Xbox One verze The Amazing Spider-Man 2 se nečekaně objevila na XBL.