Změny v tutorialu a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
zdroj: tisková zpráva

Změny v tutorialu a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online

22. 3. 2014 14:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

I další týden vás srdečně vítáme u novinek ze světa The Elder Scrolls Online, které zprostředkovává fanouškovská stránka z našeho projektu Games Fanatics. Ke spuštění hry dojde už za dvanáct dní, a ti z vás, kteří mají předobjednáno budou moci začít hrát už za osm dní a tak je jedna z posledních šancí se o hře před launchem něco dozvědět. Pojďme si shrnout důležité informace z tohoto týdne.

Hned počátkem týdne po posledním betatestu game director Matt Firor poslal všem fanouškům otevřený dopis, aby přiblížil, jak moc se hra změnila díky ohlasům ze strany hráčů. Změň proběhlo opravdu mnoho a beta byla pro The Elder Scrolls Online důležitou fází. Vylepšilo se UI, mnoho addonů, které ulehčují hru bude zakázáno a hráčům byla přidána i větší možnost volby, protože je nyní možné úplně přeskočit lineární startovní lokace. Zpočátku hra nutila všechny nováčky, aby procházeli poměrně jednotvárnými tutoriálovými lokalitami, nyní je však pouze na vás, zda úkoly v nich budete plnit, či nikoliv.

V rámci dopisu se také dozvídáme, že oba megsaservery, tedy evropský i americký, budou umístěny v severní Americe díky nepřipravenosti datacentra v Evropě. Matt Firor nicméně ujišťuje, že evropané a třeba ani hráči z Oceánie nebudou pociťovat žádné vyšší latenci a nebudou mít lagy.

Poslední zajímavou informací z dopisu je fakt, že první adventure zónou a prvním updatem, který po launchi vyjde bude opravdu Craglorn zaměřený na PvE pro hráče na maximálním levelu. O Craglornu a spekulacích o něm jsme již psali zde.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Matt Firor navíc poskytl rozhovor, ve kterém uvedl některé další podrobnosti o Cyrodiilu, měsíčních platbách, nebo třeba zavrhovaném cash shopu, který ve hře nakonec opravdu bude a ze začátku v něm najdete třeba koně. Přeložený rozhovor najdete tady .

I tento týden jsme se pečlivě věnovali příběhu světa The Elder Scrolls. Po malých částech se jej snažíme přiblížit všem budoucím hráčům hry, a tak pro Vás máme tentokrát dva moc pěkné kousky. Prvním je přeložené video od anglickch streamerů Shoddycast, které pojednává o Bretonech, rase půlelfů z provincie High Rock. Odkaz na přeložené video najdete zde . Druhým počinem je shrnutí událostí Merethické Éry. Merethická Éra je v chronologii The Elder Scrolls druhá a více o ní najdete zde.

Zajímá vás, jak bude fungovat ekonomika ve hře? Tomuto tématu jsme se také věnovali a připravili jsme kratší shrnutí. Ve hře nebude aukční dům, což je velmi neobvyklé, i tak bude ale ekonomika a kontrola peněz představovat klíčový herní prvek. Předměty získatelné přes obchod budou totiž ty nejlepší ve hře. Více se dočtete zde.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Poslední věcí, které jsme se tento týden věnovali jsou samotní vývojáři hry. Mnoho fanoušků série bylo rozčarováno, když se dozvědělo, že MMORPG ze světa Elder Scrolls nevyvíjí Bethesda, ale lidé, kteřé se sérií nemají nic společného. Jsou vývojáři ze Zenimax Online Studios lidé na tom správném místě? Více o této problematice se můžete dozvědět v tomto článku .

A tohle je pro tento týden vše. Již příští víkend nás čeká poslední dávna novinek před launchem a potom již slavnostní spuštění hry.

Uvidíme se v Tamrielu!

Nejnovější články