World of Warcraft umožňuje proměnu v mounta
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft umožňuje proměnu v mounta

21. 7. 2012 9:11 | Téma | autor: Petr Poláček |

Přiznávám na rovinu, World of Warcraft není hra, která by mě v noci budila ze spaní. Přesto ale nabízí prvky, které mi přijdou zajímavé a docela rád bych je někdy zažil, třeba i v jiných titulech. Jedním z nich je možnost proměnit se v rychlého okřídleného pantera, abych mohl kámoše rychle dopravit, kamkoli si bude přát. Právě tohle nyní WoWko umožňuje, jak upozorňují kluci z partnerské fanstránky WoWfan, i když pouze v rámci nové nabídky programu „Recruit-A-Friend“.

Pokud někoho známého překecáte, aby vyzkoušel zdarma starter edici WoWka a později si zaplatil minimálně dva měsíce herního času, automaticky obdržíte možnost změnit se v Obsidian Nightwing mounta. Těch výhod pro jednu či druhou stranu nabízí Blizzard v rámci „Recruit-A-Friend“ více, přečíst si o nich můžete třeba na WoWfanu. A když už jsem se otřel o World of Warcraft, nemůžu vynechat ještě jednu informaci, která je pro fanoušky této hry pravděpodobně dost důležitá.

Režisér Sam Raimi už nespolupracuje na filmové adaptaci WoWka, jak prozradil pro Crave Online během nedávného Comic-Conu. Důvodem je jeho pracovní vytížení na filmu Mocný vládce Oz. Blizzard a Legendary Pictures si tak museli najít nového, zatím neznámého, rejžu, protože jak Raimi připomíná „Museli na tom taky začít pracovat“. Z toho vyplývá, že World of Warcraft film není jen plán v něčí hlavě, ale že se film skutečně připravuje. Sice bez Sama Raimiho, ale připravuje.

Nejnovější články