Vyzkoušejte zdarma Xbox One verzi Dragon Age: Inquisition
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte zdarma Xbox One verzi Dragon Age: Inquisition

11. 3. 2015 11:45 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Microsoft a EA nabízí majitelům Xbox One možnost vyzkoušet zdarma skvělé RPG Dragon Age: Inquisition, byť jen na šest hodin. Nabídka platí až do 16. března, podmínkou však je aktivní předplatné služby Xbox Live Gold. Trial verze Tím ale zajímavá nabídka na Xbox Live nekončí - EA má něco na skladě i pro majitele Xbox One a Xbox 360 verzí Titanfallu.

Časově omezená možnost vyzkoušet si zdarma Dragon Age: Inquisition má nerozhodnuté zájemce o hru zjevně motivovat, aby pak vytáhli peněženky a titul si zakoupili – aktuálně je hra na Xbox Live ve slevě a lze ji pořídit za 719 korun namísto obvyklých 1199 Kč. Podmínkou pro uplatnění slevy je ale opět aktivní předplatné služby Xbox Live GOLD. A ještě jednou připomínám, že trial verze hry je omezená na 6 hodin čistého času.

zdroj: YouTube.com

Vedle slevy posledního Dragon Age mohou uživatelé Xbox Live oslavit první narozeniny střílečky Titanfall, pokud ji samozřejmě vlastní. Mohou si totiž zdarma vyzvednout všechna tři DLC (IMC Rising, Frontier's Edge a Expedition), což platí pro X360 i Xbox One verzi hry. V případě Xbox One verze je momentálně zdarma dostupný i season pass se všemi DLC, majitelé Xbox 360 verze si ale musí DLC zdarma stáhnout jednotlivě, protože season pass je v nabídce stále za plnou cenu. PC verze Titanfall se aktuální nabídka zjevně netýká vůbec.

Nejnovější články