Vylepšená edice Baldur's Gate zvýší level cap
zdroj: tisková zpráva

Vylepšená edice Baldur's Gate zvýší level cap

17. 4. 2012 10:53 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nevím jak vy, ale já se na předělávku Baldur's Gate s podtitulem Enhanced Edition (z čehož se mimochodem začíná stávat další marketingová značka) těším.

A ano, primárně proto, že vyjde i na iOS, což je pohodlný způsob, jak si užít známou klasiku i večer v posteli před spaním. Nicméně to už je jedno, kde si tenhle vylepšený kousek zahrajete, důležitější je, co od něj můžeme čekat.


Podle série zpráv na Twitteru (které dala Siliconera dohromady) se dočkáme několika změn. Tou nejvýraznější asi bude zvednutí maximálního levelu, jehož budete moci dosáhnout, což by mělo souviset s dalším obsahem, který bude ke hře přidán. Zkrátka, abyste měli kam cpát nové zkušenostní body a mohli jste dostat ještě silnější protivníky. Základními jazyky lokalizace bude angličtina, španělština, francouzština a němčina, nicméně na dalších jazycích se pracuje.

Definitivně je potvrzeno, že hra se neobjeví na Wii U kvůli špatným zkušenostem při spolupráci s Nintendem. Stejně tak se hra neobjeví na X360 kvůli problémům s ovládáním na gamepadu. V partě budete moci mít šest postav, ale ne víc, protože by bylo třeba odladit celou hru. Pokud byste rádi dostali i krabičku, dočkáte se. Nakonec, kvůli přáním fanoušků, dojde i na krabicovou verzi, byť to není ještě stoprocentně jisté.

AI ve hře zůstane stejná, jaká byla. Naopak, těšit se můžete na nové dabéry, byť se pár starých známých hlasů vrátí. Rozšířena bude podpora pro moddery, protože moddery má komunita ráda. A pokud jste ještě nečetli článek o uvažované předělávce Icewind Dale a Ultimy, tak to můžete napravit.

Nejnovější články