Virtuální procházka s Glumem ulicemi Paříže v doprovodném projektu Assassin's Creed Unity
zdroj: tisková zpráva

Virtuální procházka s Glumem ulicemi Paříže v doprovodném projektu Assassin's Creed Unity

25. 9. 2014 12:01 | Téma | autor: Aleš Smutný |

V Ubisoft rádi proopagují své hry netradičním způsobem. Po monitoringu evropských metropolích k Watch Dogs přichází na řadu virtuální vandrování po ulicích Paříže v originálně zpracované verzi Google Streetview. Na stránkách Project Widow na vás čekají moderní pařížské ulice, ovšem s doprovodným obsahem, který se vztahuje k revoluční Paříži konce 18. století a samozřejmě Assassin's Creed Unity.

Musím říci, že jde o příjemnou změnu oproti tradičním marketingovým krokům ve stylu „zaplavíme vás trailery,“ tím spíše, že se v aplikaci prolínají trailery i textové informace a občas na vás promluví i příjemně démonický hlas Andyho Serkise (Glum a jiné role). Právě interaktivita propůjčuje Project Widow neotřelé kouzlo, kdy se můžete i něco dozvědět. Byť jde často o informace, které se dozvíte i na základní škole v hodinách dějepisu.

Další kouzlo projektu se skrývá ve faktu, že propojuje moderní Paříž a její historické pozadí. Ať už jde o hodně smyšlené obrazy (nikoliv jen screenshoty), nebo dobové malby a kresby, je to něco, co vybočuje z tradičních forem propagace her. Jakkoli často skončíme zase u trailerů. Na celou interaktivní procházku po Paříži (samozřejmě ne celé) se vydejte pod tímto odkazem.

Assassin's Creed Unity vychází 13. listopadu na PC, Xbox One a PS4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články