Ve World of Warcraft začal tradiční Halloween
zdroj: tisková zpráva

Ve World of Warcraft začal tradiční Halloween

21. 10. 2012 9:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Ten reálný Halloween sice oslaví v USA a dalších anglosaských zemích až 31. října, ve světě World of Warcraft ale již tradičně začíná o trochu dřív. Vše propuklo už ve čtvrtek 18. 10. a spousta zábavných atrakcí je pro hráče připravena až do konce října. A co všechno můžete během těchto strašidelných dnů ve WoW prožít?

Na to odpovídají ve svém článku redaktoři naší partnerské fanstránky Wowfan.cz, pro nás bude v tuto chvíli stačit jen krátký výběr toho nejzajímavějšího. Stejně jako každý rok, i letos se slaví odtržení Opuštěných od Pohromy. Každý večer se před Undercity odehrává také Wickermanův festival, který slibuje zábavu pro Hordu i Alianci. Hrdinové obou stran si také mohou promluvit s jakýmkoliv hostinským ve hře a dostanou tajemný sáček s legračním překvapením vevnitř. Sáček se musí otevřít ihned, jak ho dostanou, nebo se překvapení rozplyne.

Dále si můžete nakoupit cukrovinky od prodavačů v Orgrimmaru a Ironforge. Pokud ale nejste zrovna na sladké, žádný problém. V každém hostinci je k nalezení velký džber pro hru Vylov si jablko. Pak jsou tu ještě sirotci Jasper ze Stormwindu a Spoops z Orgrimmaru, kteří jsou nemocní a bohužel se sami nemohou oslav zúčastnit.

I tento rok se pomocí rychlého vyhledávání party skrz Dungeon Finder můžete podívat na hřbitov Scarlet Monastery, kde na vás jako tradičně bude čekat Bezhlavý Rytíř. Protentokrát má pro vás přichystané 470 Lvl prstýnky, které rozhodně nejsou k zahození. Hráči, co se zrovna nacházejí v Goldshire, Azure Watch, Kharanosu, Brillu, Razor Hill nebo Silvermoon City, mohou narazit na Bezhlavého Jezdce, jak se prohání po obloze, děsí nevinné obyvatele a zapaluje budovy. Ti stateční mohou promluvit s vychovatelkou ze sirotčince, aby se dozvěděli, jak mohou pomoci uhasit plameny a zbavit vesnice bezhlavého teroru. Jedním z denních questů je hašení Jezdcových ohňů. Nejlepší je, plnit tento quest s jinými hráči, jelikož intenzita plamenů narůstá a pro jednoho hráče je téměř nemožné vše zvládnout sám.

Pokud chcete o letošním Halloweenu ve World of Warcraft vědět víc, mrkněte se určitě na průběžně aktualizovaný článek od kluků z Wowfan.cz. Ti ale v těchto dnech nevěnují samozřejmě jen Předvečeru všech svatých , ale sledují i další dění kolem datadisku Mists of Pandaria. Podívat se tak můžete třeba na reportáž z půlnočního prodeje nebo si poslechnout první poprázdninový podcast věnovaný právě pandám.

Nejnovější články