Ukázky ze speciální edice NIBIRU
zdroj: tisková zpráva

Ukázky ze speciální edice NIBIRU

6. 6. 2005 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Až u vás během dneška zazvoní pošťačka nebo v horším případě jen nechá listeček ve schránce, nebuďte překvapení, to vám jen z Tiscali GameShopu přišla adventura NIBIRU: Posel Bohů.

news zdroj: tisková zpráva Ano, ta, co původně měla vyjít koncem dubna, se na domácí trh dostává kvůli různým zádrhelům a problémům s výrobou až nyní. Respektive v pátek, kdy ji náš internetový obchod obdržel od Future Games a rozeslal všem zákazníkům s předobjednávkou, kteří jsou oproti ostatním majitelům hry ve velké výhodě, neboť za 899 Kč získali exkluzivní speciální edici.

Na jejím DVD všichni najdou 15 skladeb ze soundtracku (ukázka titulní hudby ke stažení v MP3, 2 MB) nebo třináctidilnou sérii video-rozhovorů s vývojáři hry o jejím vzniku (minutová ukázka aneb 9 MB MPG, kde Martin Malík vysvětluje, co vlastně znamená slovo NIBIRU). Dále DVD se speciální edicí obsahuje kompletní návod na hru, padesát souborů s artworky či wallpapery, trailer s českým dabingem (jména herců), demo Posla Smrti nebo plakát a stojánek v PDF připravený k vytisknutí. Nezbývá tedy než doufat, aby se brzo objevila ještě slíbená demoverze NIBIRU v češtině, která by vystřídala tu starší německou.

zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články