Detailní pohled na nové výzvy v The Elder Scrolls Online
zdroj: tisková zpráva

Detailní pohled na nové výzvy v The Elder Scrolls Online

24. 4. 2014 11:08 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Venku ještě není ani měsíc, ale už háže hráčům spoustu nového obsahu. Tvůrci The Elder Scrolls Online podrobněji představují minule nakousnutý systém zkoušek (trials), který bude součástí nové adventure zóny Craglorn. Trials nabídne náročný obsah pro nejzkušenější a nejlépe vybavené hráče. Vlastně pro tucet takových hráčů.

Jak popisuje oficiální zpráva v trials tvůrci otevřou brány citadely Hel Ra a společně s nimi se před dvanáctičlennými skupinkami dobrodruhů objeví nové prostory, kde mohou zabíjet potvory, sbírat po nich kořist a samozřejmě umírat. Obtížnost zvýší kromě samotných potvor i fakt, že skupinka má jen omezený počet vzkříšení.

Nepřátelé mají využívat systému vlastností The Elder Scrolls Online, respektive byste je měli využít vy. Někdy musíte skupinově způsobit bossákovi velké zranění v krátkém čase, jindy musíte z ukazatele života nepřítele ukusovat delší dobu bez přerušení. Je na vás a celé skupině, jak flexibilně zareagujete a připravíte si potřebné skilly.

Kromě bossů se v trials objeví i nový typ nepřátel. Jsou to takzvaní vlajkonoši, kteří disponují speciálními triky. Jeden kupříkladu zvrátí efekt plošného léčení - namísto léčení bude kouzlo zraňovat.

Za všechny útrapy vás ale čeká spousta kořisti. Do trials můžete vlézt kdykoliv, vstup nebude časově omezený. Teoreticky můžete získávat kořist jen v jedné části zkoušky a nehnat se dál. Klasicky ale nejlepší vybavení padá z posledních bossů a nejlepší týmy v rámci týdenního vyhodnocení navíc dostanou další bonusovou kořist.

Zkoušky v trials nejsou ekvivalentem dlouhých raidů. Jde o výzvy, která zkušeným týmům zaberou zhruba hodinku a půl. Své schopnosti si společně s dalšími členy vaší budoucí skupiny otestujete už na konci měsíce, kdy vychází obsahový update s adventure zónou Craglorn.

zdroj: Archiv

Nejnovější články