Team Deathmatch v Battlefield 3 omezen na 24 hráčů
zdroj: tisková zpráva

Team Deathmatch v Battlefield 3 omezen na 24 hráčů

24. 8. 2011 12:27 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pravda, zpráv o Battlefield 3 už tu bylo požehnaně, a to jsme vás ušetřili obrovského výčtu všech zbraní a vozidel, které ve hře najdete (tedy tím, že jsme vás na informaci odkázali v bleskovce). Některé zprávy jsou však stále zajímavé a aktuální. Kupříkladu nemalé množství lidí se domnívalo, že na PC se budou v módu Team Deathmatch moci rubat v 64 hráčích. Podle Bf3 Blogu je to však mylná domněnka: Team Deathmatch si maximálně zahraje 24 hráčů na PC i konzolích.


Trochu horší zpráva je, že by TDM mapy měly být bez vozidel. Údajně kvůli tomu, že jsou sevřenější: souboje 12 vs 12 tak nabídnou bez vozítek lepší prostor pro manévrování, taktizování a budou mít intenzivnější charakter. Je to logické a samotný počet hráčů by neměl být nějakou překážkou či důvodem ke stížnostem. Ale ta absence vozidel trochu zamrzí. Stejně je ale největším lákadlem Conquest mód. A co se týče konkurence od Activision...

O Modern Warfare 3 se v dnešních dnech tolik nemluví, což svým způsobem může být pozitivní v tom smyslu, že nepřehltíte zákazníka, i když marketingové oddělení Activision by asi nesouhlasilo. Activision se ovšem nyní soustředí hlavně na svůj první ročník Call of Duty XP, což je velká událost pro všechny fanoušky série a už jsme o ní psali. Že to nebere Activision na lehkou váhu a hodlá i pořádně zainvestovat dokazuje fakt, že se zde objeví jako celebrita, která asi řekne pár frází o hře a půjde, i Kanye West. Je to populární zpěvák, o němž absolutně nic nevím, kromě faktu, že patří mezi top star zámořské pop music. Uvidíme, zda se z Call of Duty XP stane podobná záležitost, jakou je BlizzCon.

Nejnovější články