SuperPower 2 a Nexus gold, Hearts of Iron 2, LotR
zdroj: tisková zpráva

SuperPower 2 a Nexus gold, Hearts of Iron 2, LotR

1. 10. 2004 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

SuperPower 2 je hotova.

Tato strohá, zato všeříkající informace se objevila na stránkách společnosti GolemLabs, která se vývojem pokračování úspěšné politicko-ekonomicko-vojenské strategie zasazené do současného světa, tolik odlišné od obvyklých RTS, dosud zabývala. V polovině září jste si SuperPower 2 mohli vyzkoušet v oficiálním demu, které vypustila vydavatelská společnost DreamCatcher.

Také společnosti HD Interactive a Mithis Games dnes přišly s oznámením dokončení svého nového titulu, kterým je vesmírná taktická strategie Nexus: The Jupiter Incident. Evropa se na tento titul může těšit od 5. listopadu. Nexus: The Jupiter Incident provázelo během vývoje několik významných zvratů. Už jen těch názvů, co tato hra měla - Beyond, Imperium Galactica III, Galaxy Andromeda. Více se o ní můžete dozvědět z našeho archivu. Nyní vás však pozvu ještě do naší galerie, kde jsou dnes jako přídavek k oznámení k vidění ještě nějaké ty nové ukázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Dále pro vás máme také informace ohledně Hearts of Iron 2, válečné strategie od Paradox Entertainment. Byly totiž oznámeny termíny vydání v různých částech světa, přičemž se počítá i s vydáním u nás v ČR. Severní Amerika a Skandinávie se této hry tedy dočká už 4. ledna 2005, Španělsko pak 10. ledna, Německo a Francie 21. ledna, Itálie 1. února a Austrálie a Velká Británie 18. února. Datum pro ČR, SR, Polsko, Rusko a Maďarsko, kde se má titul také prodávat zatím upřesněny nebyly, ale předpokládejme, že by mohlo jít stále o první čtvrtletí 2005.

Ne zrovna potěšující zprávu máme nakonec pro čekatele na očekávanou RTS Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth, společnosti Electronic Arts. Podle článku na magazínu PC.IGN se má její vydání opozdit o několik týdnů. Hra by tak nevyšla v původně plánovaný listopad, ale až někdy okolo 6. prosince.
zdroj: BluesNews

korg

Nejnovější články