Strategie UFO: Aftershock dokončena
zdroj: tisková zpráva

Strategie UFO: Aftershock dokončena

3. 10. 2005 17:17 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco UFO: Extraterrastrials týmu Chaos Concept byla odložena na příští rok, taktická strategie UFO: Aftershock vývojářů z ALTAR Interactive je hotova, právě dnes dosáhla stádia, kterému se říká "GOLD".

Nyní tedy tato hra míří do lisovny, odkud ihned po vylisování vyrazí na pulty obchodů. Jak jsme vás informovali koncem srpna, v případě, že si ji objednáte právě na našem Tiscali Gameshopu (jedná se o kompletně českou verzi včetně dabingu), získáte navíc exkluzivní bonus v podobě hracích karet UFO a obrázky mimozemšťanů, lodí a dalších postav a objektů titulu. Oficiálním termínem uvedení UFO: Aftershock do obchodů je 21. říjen. S českou verzí však počítejte až 31. října. Aby vám to ale nebylo tak líto, poskytla Cenega čtveřici nových obrázků z české verze hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Brzy se mimochodem na našich stránkách dočkáte dojmů z hraní preview-verze UFO: Aftershock. Zde je malý úryvek:
    Už hlavní obrazovka hry napovídá, že v Aftershocku bude o dost více herních možností, nežli tomu bylo v případě jeho staršího bráchy. Samozřejmě, že některé volby zůstaly, nicméně i jednotlivé oblasti, již použité v Aftermathu, doznaly změn. Stratégové a příznivci legendárního Enemy Unknown určitě zajásají, jen jsem zvědav, jak se s trochu větší složitostí a propracovaností hry vypořádá "masový trh".

    Hlavní novinkou je možnost podrobnějšího managementu základen – neurčujete již jen jejich zaměření, ale přímo stavíte jednotlivé části. V preview verzi bylo k dispozici jen pár budov (knihovna, továrna na běžné zbraně...), ale je jasné, že ve finální hře jich bude slušné množství. Zajímavě – a přitom docela logicky – vypadá nutnost spojovat základny dopravními cestami; dokud je nově zbudovaná základna bez spojení s ostatními, nemůžete ji nijak vylepšovat... [více v prvních dojmech brzy]
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články