Stáhněte si komiksy a další bonusové materiály k Alan Wake
zdroj: tisková zpráva

Stáhněte si komiksy a další bonusové materiály k Alan Wake

30. 12. 2013 17:15 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pohled do zákulisí a všemožné bonusové materiály jako komiksy patří ke zboží, za které si sběratelé, fandové hry a nebo rovnou celého studia rádi připlatí. Pro ty, kteří se zamilovali do hororového Alana Wakea máme dobrou zprávu. Tedy alespoň pro ty, kteří jej vlastní na Steamu.

Vyšel totiž souhrnný balíček s celkem všeříkajícím názvem Alan Wake Bonus Materials a najdete jej přesně zde. V celém balení najdete opravdu štědrý soubor bonusů a zajímavostí. Co se týče videí, najdete zde videa z prvního dema, dokumenty o výrobě hry, video o samotném Remedy, videoklip Balance Slays the Demo a video Harry Garrett Show.

Dále zde jsou dva komiksy od Sam Lakea a Mikko Rautalahtiho s názvy Night Springs a Psycho Thriller, partitury k soundracku z Alan Wake a soundtrack z Alan Wake's American Nightmare. A tím vše nekončí. Přečíst si můžete scénář samotné hry, pokračování The Writer a The Signal, ale i další texty ze hry. V balíčku vás čeká i spousta vizuálních materiálů ve stylu obrázků, konceptů, wallpaperů a také obrázky postav v tiskové kvalitě. Zbývá jen připomenout, že tento vkusný balík si mohou stáhnout výhradně majitelé hry na Steamu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články