Spekulace o kupování levelů a další články z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Spekulace o kupování levelů a další články z WoWfan a HSfan

22. 2. 2014 12:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Po menší pauze vám opět nabízíme souhrn novinek z našich partnerských webů věnujících se hrám od Blizzardu - WoWfan.cz a HSFan.cz. Kupříkladu se objevila informace, že půjde koupit maximální level postavy za tučnou úplatu. Událostí okolo World of Warcraft a Hearthstone: Heroes of Warcraft se ale stalo mnohem více, podrobnosti se dozvíte v článku.

Poslední týden ve WoW se nesl ve znamení nového patche 5.4.7, který se ve středu objevil na serverech a ukončil tak 14. sezónu arén. Na malý okamžik také na amerických serverech odhalil, že chystaná funkce, pomocí níž si budete moci koupit boost jakékoliv postavy na devadesátý level, bude stát asi 60 dolarů. Samozřejmě to rozvířilo debatu napříč celou komunitou.

Mílovými kroky se k nám také blíží datadisk Warlords of Draenor a Blizzard každým dnem odhaluje další a další střípky z tohoto rozšíření. Tým designerů poodhalil, jakým způsobem navrhují modely pro Garrisons, což bude taková World of Warcraft obdoba guild-housingu. Než jsme se stačili těmito obrázky pokochat, už Blizzard zveřejnil další. Tentokrát si můžeme prohlédnout nové modely postav pro orčice.

PvE i PvP hráči se dočkali své porce novinek o chystaných změnách. Všechny raidující určitě potěší zpráva o vyrovnání obtížnosti souboje s Garroshem Hellscreamem v Siege of Orgrimmar pro desetičlenné a pětadvacetičlenné skupiny hráčů. PvP hráči se naopak mohou těšit na znovuoživení Skirmish arén nebo na nový Spectator mód uzpůsobený pro turnaje v Aréně.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Dělo se toho však ještě mnohem víc, Blizzard například nedávno spustil nový Blizzard store, kde si můžete koupit vše od Warcraft triček po roztomilé plyšáky. Všechny nedočkavé fanoušky také potěšilo zveřejnění dvou screenshotů z Warlords of Draenor, hratelná beta už je možná za dveřmi. A ti, co rádi spekulují, mohou doufat v přidání Healer Training Dummies do hry, jelikož se o tom jeden z vývojářů zmínil na Twitteru.

Redakce WoWfan.cz samozřejmě nezanedbávala ani fanoušky příběhu. Konkrétně přibyly hned dva články o hrdinech původní Aliance z Lordaeronu - jeden o králi Terenasi Menethilovi a druhý o vládcích Alteracu - Perenoldech. Překlad oficiální povídky o proroku Velenovi se dočkal 11. a 12. kapitoly a příběh je tedy kompletní.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nesmíme zapomínat ani na pravidelné sekce. S turistickým průvodcem po Azerothu se nyní podíváme na zajímavá místa v magickém lese Ashenvale. A fanoušky epických příběhů a quest linií určitě potěší návrat rubriky Blizzard Must Be Crazy, kde se přeneseme k dlouhé linii začínající v původním Duskwoodu.

Jste-li fanoušky karetních her a zvlášť pak Hearthstone, rozhodně byste neměli minout dva články, které pro vás redaktoři HSfan.cz sepsali. Abyste zjistili, která z legendárních karet je nejsilnější, podívejte se do nové rubriky, kde se o takové kartě bude hlasovat. A nezapomeňte sledovat novou sekci o Basic Deck, neboli o balíčcích, které jdou sestavit pouze ze základních karet a přesto jsou silné.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články