SCORE 163 s Medal of Honor Airborne
zdroj: tisková zpráva

SCORE 163 s Medal of Honor Airborne

28. 8. 2007 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Úryvek z prvního zhodnocení válečné střílečky a výčet dalšího obsahu časopisu s již tradiční čtveřicí plných her.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Co přináší aktuální číslo časopisu SCORE na sklonku letních prázdnin? Až z Dallasu pochází rozsáhlá reportáž z QuakeConu, největší LAN party světa a také z návštěvy jednoho z nejproslulejších herních vývojářů, id Software. Navrch redakce vzpomíná na fenomén FMV her z poloviny 90. let a také přehledně srovnává zlevněné budgetové hry a radí, které stojí za pořízení i přes své stáří. Především ale SCORE přináší první test válečné střílečky Medal of Honor: Airborne. Ze šestistránkové recenze vybíráme úryvek:

    Příklad mise? Tak třeba profláklý holandský Market Garden, kde je třeba nejprve zajistit střed města a pak převzít kontrolu nad strategicky důležitým mostem, který Němci raději zničí, než aby o něj přišli. S bojem na vás samozřejmě nikdo nečekal a bitva je dávno v plném proudu. Nevíte co dříve – ničíte rádiové vybavení Němců, likvidujete jejich kulometná hnízda a pak šplháte na vrchol vysokého kostela, odkud sniperkou pomáháte odrazit nepřátelské útoky. Jeden headshot za druhým, radost pohledět. To už ale přijíždí nepřátelský tank a vy rychle slézáte dolů, sháníte speciální granáty a úspěšně jej posíláte do šrotu.

    Střed města je váš, teď je čas zachránit most! Jak se k němu přibližujete, obrana povážlivě houstne - musíte zničit další tank (opět holýma rukama, pouze za pomoci granátů) a zástupy nepřátel, kteří vám nedarují nic zadarmo. Sabotujete vybavení ke zničení mostu a pak už se dostáváte přímo na něj, kde zbývá prorazit poslední udatný odpor. Čeká vás jedna z nejobtížnějších sekcí celé hry. Spojenecké tanky jsou vám k ničemu, nepřátelé disponují protitankovými střelami, a tak je třeba je hezky jeden po druhém zpacifikovat. Pak už jen jako třešničku na dortu ničíte třetí německý tank a sláva, Holandsko je vaše... [více v recenzi MoH Airborne ve SCORE 163]
Vedle Medal of Honor jsou v novém SCORE k přečtení i recenze například Civilization IV: Beyond the Sword, Medieval II: Total War Kingdoms, Combat Mission: Shock Force nebo Madden NFL 08. Podobně bohatá je také rubrika věnovaná hrám chystaným - velké Zoomy na Settlers VI a Call of Duty 4 doplňují mimo jiné preview Need for Speed ProStreet, World in Conflict nebo Starcraft 2. A jsou to většinou samé dobré zprávy.

Na dvou DVD plackách jsou i tentokrát k nalezení čtyři plné hry – jde o českou středověkou hororovou akční adventure Daemonica (61%, 2005, kompletně v češtině), vysoce ceněný mix RTS a RPG Freedom Force vs. Third Reich (83%, 2005, kompletně v češtině), fotbalový manažer Premier Manager 2006-2007 a bojovku Guilty Gear Isuka. K tomu nášup demoverzí, SCORE Live a další řádka herních dat. SCORE 163 je v prodeji od pátku 24.srpna.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články