SCORE 145 s Battle for Middle-Earth 2 a herním kvízem
zdroj: tisková zpráva

SCORE 145 s Battle for Middle-Earth 2 a herním kvízem

23. 2. 2006 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Bezesporu se mezi vámi najde mnoho udatných reků, nadupaných vojáků, bezchybných řidičů či nepřemožitelných generálů.

news zdroj: tisková zpráva Dohráli jste spoustu her a v některých jste borci. Ale kdo z vás je nejlepší hráč s těmi největšími znalostmi? To se pokouší zjistit SCORE 145 s nevšedním kvízem, v němž budete postaveni před zákeřné otázky z herní historie či rozšifrování tajemných screenshotů. Vítěz pak bude moci vyrazit s redakcí na výstavu E3 do Los Angeles. Ještě předtím si v novém čísle tohoto časopisu počte o Crashday (autor D.Sillmen mu udělil skoro 70%, o čemž se asi bude hodně diskutovat), datadiscích pro Empire Earth 2, SWAT 4 či The Sims 2, WinterSport Pro 2006, Hard Truck Tycoon, Rainbow Six: Lockdown a především exkluzivní recenzi LOTR: Bitvy o Středozem II s artworkem na namodralé obálce.

    Co by to bylo za hrdinskou ságu, kdyby v ní nebyli hrdinové! Jsou tu a jsou v plné síle. Opravdu, hrdina je postava důležitá, jeho přítomnost na bojišti klíčová, hrdina mydlí, sám se uzdravuje a hlavně stoupá závratně po úrovních až k magickému číslu deset, což značí chlapíka (či děvu) porazitelného jen středně velkou armádou hodně naštvaných obrů. Hrdina je jednotka silná, kvalitní, navíc má nějaké zajímavé bonusy, ať už na sebe sama nebo na všechny jednotky v okolí, přičemž Elrondovo „všechno přátelské na dohled má o polovinu silnější brnění“ se opravdu projeví. Kromě „pasivních“ vlastností, které hrdina prostě má, jsou tu i aktivní „kouzla“, jako je doléčení všech okolo, dočasné brutální zvýšení síly, nebo třeba Glóinovo „zneškodnění budovy jediným úderem“ (fakt to funguje i na bojové věže). V jejich používání nejste limitování nijak, jen časem, než se znovu nabijí.

    Obecně vzato je přítomnost hrdinů na bojišti dosti klíčová a je třeba ve vhodné chvíli volit ta správná kouzla (a schopnosti), zvlášť když se v pokročilejší části partie objeví možnosti, jak vlivy nepřátelského hrdiny odstranit, což hře přidává další strategický rozměr. Hrdinové pochopitelně pocházejí z Pána prstenů a kromě ohrané skupinky kolem Froda a Gandalfa se objeví i další postavy, od zmiňovaného Glóina přes Elronda a Arwen až třeba k Černokněžnému králi na tmavší straně barikády... [více v recenzi LOTR: BFME2 ve SCORE]
Plnohodnotné plné hry jsou tentokrát tři, z nichž se nejlákavěji jeví taktická strategie Robin Hood: Legenda Sherwoodu v češtině (2002, 81%, od tvůrců Desperados), které sekundují ukrajinská FPS Firestarter (2003, 66%) a závody Colin McRae Rally 3 (2003, 72%). Z kompletního obsahu aktuálního SCORE, které najdete na stáncích od včerejška, vás může zaujmout ještě reportáž o Zaklínači, speciál o Half-Life 2 modifikacích nebo srovnávací test levných grafických karet.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články