Rallisport Challenge, MW 4: Mercenaries gold
zdroj: tisková zpráva

Rallisport Challenge, MW 4: Mercenaries gold

15. 10. 2002 9:09 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Dosud se s Rallisport Challenge mohli bavit pouze majitelé Xboxů, ale nebude trvat dlouho a také PCéčkáři si přijdou na své.

rallisport zdroj: tisková zpráva Microsoft Games Studios totiž oznámili, že tento závodní počin je již gold a tedy na cestě za svými dychtivými fanoušky. Do amerických obchodů by měla hra dorazit už 7.listopadu. Není to tak dávno, co do naší galerie přibylo několik nových obrázků a včera dopoledne jste se mohli pokochat také půl druhé minuty trvajícím videem z PC verze hry. Více se o Rallisport Challenge dočtete v naší brzké recenzi, z níž pochází následující ukázka:

    Třetím typem závodů jsou jízdy na ledu. Podobné soutěže jsou oblíbené ve Skandinávii, kde se jezdí na okruhu s ledovým povrchem a sněhovými bariérami. Tady budete mít velkou šanci stát se skutečným mistrem smyku, protože jinak se tyto závody jet nedají. Posledním typem soutěží je pak rallyekros, což jsou závody dostatečně známé i u nás. Čekají na vás zajímavé okruhy s trochou asfaltu a spoustou šotoliny či bahna. Sečtením tratí všech typů nám vyjde číslo 48, což je docela dost, i když připouštím, že leckteré se jezdí v opačném směru... [pokračování v recenzi]
Obrázek zdroj: tisková zpráva Microsoft Games Studios udělají radost také všem příznivcům série robotích akcí MechWarrior. Poslední díl Mercenaries, o kterém jsme podrobně psali před několika málo dny, je taktéž gold a prodávat by se měl začít 8. listopadu. Hra přinese 35 nových mechů, nějaké nové zbraně, 19 nových multiplayerových map, single-player kampaň o 40 misích, a mnoho dalšího. Hotova je také PCčková verze wrestlingové hry od THQ, WWF Raw, jejíž demoverzi jsme vám přinesli na konci září. A když už jsme u těch gold titulů, tak pro zajímavost ještě uvedeme, že dokončena byla také Xboxová sportovní hra Deathrow od Southend Interactive. Evropa ji bude mít na pultech 17. října.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články