Ptejte se recenzenta Grand Theft Auto IV
zdroj: tisková zpráva

Ptejte se recenzenta Grand Theft Auto IV

30. 4. 2008 11:11 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Ani sebevíc podrobná recenze nemůže rozebrat vše, proto zde můžete autorovi položit doplňující dotazy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva GTA IV je tak komplexní hra, že ani sebevíc podrobná recenze nemůže rozebrat úplně všechny její aspekty. Čtenáři prahnoucí po více informacích jsou v takových případech odkázáni na další recenze, i protože si každý autor obvykle všímá odlišných věcí. Jelikož však jiné české weby (až na jednu výjimku) nedokázaly připravit svou recenzi nejdůležitějšího titulu roku ani na dnešek, i vzhledem k faktu, že o toto téma projevujete enormní zájem (za úvodních 10 hodin od publikování četlo tu naši 15 tisíc lidí), rozhodli jsme se jeden z navazujících článků pojmout netradičním způsobem.

Dáváme vám možnost zeptat se recenzenta, který se po zhruba 50 hodinách hraní na X360 pomalu blíží závěru hlavní příběhové linie a začíná testovat PS3 verzi, na cokoli, co byste před případnou koupí Grand Theft Auto IV rádi věděli a zároveň to nebylo zmíněno v pondělní recenzi (projděte si ji prosím předem, ať se vyvarujete duplicit). Například na autorovy názory na nějaké další (vynechané) vlastnosti hry, bližší rozvedení některých skutečností (herních principů) nebo zkušenosti se singleplayerem po párdenním odstupu. Na nejzajímavější otázky, které můžete pokládat do diskusního fóra níže, odpoví Pavel Oreški souhrnně v brzkém článku ve formátu Q&A.

P.S. na multiplayer se soustředí jiný autor (Michal Jonáš) pro samostatnou recenzi. Otázky se musí týkat přímo hry (bližší pozadí zrodu recenze je vždy cenným know-how a takové interní záležitosti z principu nezveřejňujeme, stejně jako ostatní média) a jejich uzávěrka je dnes večer. Nic jiného (off-topic ani výlevy od zhrzené konkurence) než otázky do této diskuse nepatří - děkujeme a těšíme se ně!

zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články