První Postal v novém balení a s bonusem
zdroj: tisková zpráva

První Postal v novém balení a s bonusem

11. 7. 2003 11:11 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Notoricky známý kontroverzní akční titul z dílen vývojářského týmu Running with Scissors - Postal (1997), se po šesti letech dočká svého nového vydání.

Balíček se bude jmenovat "Postal - Classic and Uncut" a k dostání by měl být od 11. srpna tohoto roku ve všech seriózních obchodech v Evropě i Americe ;) Asi tušíte, kdo se vydání hry ujal - společnost Whiptail Interactive. Ta se jak se zdá zaměřila vůbec na takové "lehce zvrácené" tituly, jestli si vzpomínáte, před pár dny oznámila, že spolu s MediaMobsters připravuje projekt Gangland, jehož tématem jsou všechny prostituce, vraždy a peníze - špinavé praktiky mafiánských organizací.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Zpět ale k Postalu a pošťáku Dudeovi. Generální ředitel Running with Scissors, Vince Desi, prohlásil, že uplynulo 21 let, od doby, kdy byl zakázán Kubrickův ultranásilnický kultovní film s názvem "A Clockwork Orange" (1971) a nyní má být opět vypuštěn. S Postalem je to prý stejné, i když po méně než šesti letech. Postal - Classic and Uncut bude obsahovat původní Postal "ve vší své nezkrácené krvavé slávě" a navíc ještě "expresní" (čti spěšná zásilka) rozšiřující balíček, který promění single-playerovou hru na multiplayer s několika extra levely. Kromě toho v krabici najdete ještě demo Postalu 2 a také samolepku, se kterou prý můžete strašit své konservativní sousedy. Edice vyjde v limitovaném počtu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články