Prosinec plný Sackboye
zdroj: tisková zpráva

Prosinec plný Sackboye

19. 11. 2010 9:15 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi fanoušky vycpávaného homunkula z LittleBigPlanet, Sackboye, jistě nebudete v prosinci vědět kam kam dřív skočit.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Začátkem měsíce začne nová vlna pozvánek do trial bety LittleBigPlanet 2, takže pokud jste ještě nedostali tu svou a želíte toho, máte další šanci! 7. prosince pak ti z vás, kteří mají účet PlayStation Plus, obdrží zcela zdarma Sackboy Prehistoric Moves. Pokud nevíte oč jde, vězte, že se tak představuje stand-alone (tzn. nepotřebujete původní LittleBigPlanet) Sackboyovo dobrodružství, které jak správně tušíte bude mít co do činění s ovladačem Playstation Move.

Ve hře projdete deset levelů stylizovaných do pravěké doby a na konci vás čeká hlavní boss, zlý dinosaurus Big Rex. Po cestě vás bude vést Terrance Dactyl a mohou se k vám připojit další tři hráči. Ovládání bude kombinované, takže spolu budou moci hrát lidé s PS Move a zbylí na klasickém gamepadu, přičemž hlavním hybatelem dobrodružství a přepínačů bude právě prehistorický Sackboy s Movem.

Hra bude přidána ke LittleBigPlanet 2, která vyjde 18. ledna příštího roku. Pokud PlayStation Plus nemáte, budete si moci Sackboy Prehistoric Moves zakoupit 14. prosince na PSN za 5,99 dolarů. Pokud byste ani tak neměli poskakování s pleteným panáčkem dost, počkejte si na 21. prosince, kdy vyjde demo LittleBigPlanet 2, které vám předvede část ze story módu. Sony neponechává nic náhodě a prostě se rozhodlo udělat vánoční měsíc ve znamení své velké značky.

Nejnovější články