Příběhy orčích náčelníků a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Příběhy orčích náčelníků a další zajímavosti z WoWfan a HSfan

20. 9. 2014 10:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Další týden plný novinek a informací z World of Warcraft a Hearthstone: Heroes of Warcraft je za námi a naše sesterské stránky WoWfan.cz a HSfan.cz se opět hlásí se souhrnem dostupných informací. Logicky se největší pozornost upírá k netrplivě očekávanému datadisku Warlords of Draenor, ale v následujícím souhrnu najdete i jiné zajímavé informace.

Redaktoři fanstránek nepolevují ve sledování novinek o chystaném datadisku World of Warcraft: Warlords of Draenor. Blizzard před pár týdny zveřejnil novou video sérii, věnující se náčelníkům jednotlivých orčích klanů na Draenoru. Můžete se tak podívat třeba na příběh Durotana, náčelníka klanu Frostwolf. Podle událostí ve videu kolegové aktualizovali i článek, který se tomuto hrdinovi věnuje. Další informace o příběhu datadisku přináší také povídka Hellscream, jejíž překlad si můžete přečíst zde.

Nejde ale jen o příběh, důležité jsou i změny v herních mechanikách. Na testovacích serverech se již objevil patch 6.0.2, který bude vydání datadisku předcházet, a s jeho nasazením nás čekají zásadní změny v UI. Jde například o nový úložný prostor na hračky a další vtipné předměty. Blizzard také nedávno odhalil, že s příchodem patche uvolní jména některých dlouho nepoužívaných postav. Pokud jste čekali na vytoužené jméno, které vám dříve někdo vyfouknul, máte šanci právě teď! Podívejte se také na nové screenshoty z chystaných lokací Nagrand a Frostfire Ridge.

wowfan zdroj: tisková zpráva

Redaktoři WoWFan nezapomněli ani na evropské finále World of Warcraft turnaje, které se bude konat za pár dní ve švédském Stockholmu, kde se ti nejlepší poperou o postup až na turnaj v rámci Blizzconu. I kdyby vás PvP příliš nezajímalo, podívejte se alespoň na propagační trailer, protože Blizzard to s videi prostě umí! K tomu můžete využít např. nová sluchátka Gamdius Hephaestus, jejichž podrobnou recenzi naleznete zde.

V pravidelné rubrice nezapomenutelných videí se připomíná další hudební video, tentokrát s názvem The Good Old Times, které vzpomíná na datadisk The Burning Crusade. V sekci věnující se zajímavých místům Azerothu se podíváte do nehostinných Storm Peaks na samotném severu planety a v rubrice Blizzard Must Be Crazy si připomeňte jeden velice zajímavý quest na Timeless Isle, který ověří vaše znalosti příběhu.

wowfan95 zdroj: tisková zpráva

Fanoušci “pokémon-style” Pet Battles určitě ocení další přírůstek do Pet Battles příručky, který se tentokrát věnuje velkolepému Celestial Tournament. Příznivcům příběhů z herního světa je určena aktualizace taurenských hrdinů podle nejnovějších informací z Ultimate Visual Guide a také zbrusu nový článek o elfce Lady Liadrin.

Nechybí ale ani novinky z karetní hry Hearthstone a portálu HSFan.cz. I Hearthstone posledních pár dní žije kvalifikací na evropský šampionát, z něhož pouze ti nejlepší postoupí až na mistrovství světa. Od tohoto týdne již známe všechny jeho účastníky, z českých zástupců se na turnaj bohužel nikdo neprobojoval.

wowfan165 zdroj: tisková zpráva

I tak je ale (nejen u nás) Hearthstone čím dál více populární. Blizzard oznámil dosažení neskutečného milníku: 20 milionů hráčů. Nelze se pak divit, že okolo hry vyrůstá roztodivný ekosystém, do nějž mimo jiné patří i televizní soutěž na bázi Riskuj! zvaná Jeopardino.

Kolem Hearthstone se samozřejmě rozvinula i rozsáhlá pro-gaming scéna. Minulý týden jste si mohli přečíst o turnaji Boj o Ostravu. Pokud jste neměli to štěstí se zúčastnit, nezoufejte, protože můžete vyrazit např. na chystaný Gamesplit Lan 2014, který se koná příští týden ve Zlíně.

Nejnovější články