PC verzi Call of Duty: Black Ops III utáhne i kancelářská šunka, ale tvůrci myslí i na majitele výkonných strojů
zdroj: tisková zpráva

PC verzi Call of Duty: Black Ops III utáhne i kancelářská šunka, ale tvůrci myslí i na majitele výkonných strojů

27. 4. 2015 12:15 | Téma | autor: Petr Poláček |

Tvůrci z Treyarch se poměrně netradičně pochlubili už půl roku před vydáním s hardwarovými nároky PC verze Black Ops III. Je tedy jasné, že nejsou finální, nýbrž spíše orientační, ale můžete si na jejich základě alespoň udělat představu, na čem přibližně bude Black Ops III hratelná. Když to zkrátím, tak v podstatě na kdejaké šunce, což je ostatně i záměr tvůrců. Neznamená to ale, že se úplně vykašlali na hráče s výrazně výkonnějšími počítači.

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
CPU: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.60 GHz
Paměť: 6 GB RAM
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 470 @ 1GB / ATI Radeon HD 6970 @ 1GB
DirectX: verze 11

Hádám, že nejde ani o minimální, ani doporučené HW nároky. Jde zkrátka o nástřel sestav, na kterých bude Black Ops III hratelná. Tvůrci se ostatně na optimalizaci hry zaměřili, když tento úkol svěřili do péče speciálnímu týmu.

Šéf Treyarch Mark Lamia se však kolegům z VG svěřil, že optimalizace není jen o tom, aby hra běžela plynule na kdejakém šrotu, ale aby si na své přišli i majitelé výkonných sestav. Tzn., aby ve hře byla řada nastavení, která lze vyhnat na "max" nebo "ultra".

Zatím tvůrci svá prohlášení nemohou podpořit žádnou konkrétní ukázkou, ale stejně je hezké, že se hned zkraje k PC verzi vůbec vyjadřují. Lze si z toho odvodit, že jim není úplně ukradená.

Nejnovější články